Knedľa vo vajíčku

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Zvyšná knedľa (z nedeľného obeda napr.), syrokrém, cestíčko (klasické z vajíčka a hladkej múky), soľ, koreniny podľa vlastnej chuti, olej na vyprážanie

POSTUP PŘÍPRAVY

Ak nám ostane knedľa z predošlého dňa, dám ju na chvíľu do mrazničky - lepšie sa bude s ňou pracovať, avšak nemala by byť príliš zmrznutá. Nakrájam ju na plátky, potriem syrokrémom z oboch strán, obalím v cestíčku a jednoducho vypražím na oleji z oboch strán. Jednoduchá a rýchla večera počas bežného týždňa.
Pozor, je to veľmi sýte jedlo - ale veľmi chutné s čerstvou zeleninkou (paradajka, paprika alebo nejaký šalát ako kto rád).
Nie je to síce príliš zdravé jedlo, ale občas na spotrebovanie zvyškov v chladničke si ho doprajeme.