Čínske karbonátky.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400g kuracích pŕs, 3 lyžice maggy korenia, 3 lyžice worčestrovej omáčky, 4 lyžice oleja, 4 lyžice solamylu, 2 vajcia, 2 cibule, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1/2 lyžičky kari korenia, 1/2 lyžičky soli. Omáčka: 1 majonéza, 1 lyžica kečupu, 1/2 lyžičky pálivej papriky (nemusí byť), 1 malá cibuľa (porezať nadrobno), 2 stručiky cesnaku, mleté čierne korenie. Všetko spolu zmiešať.

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuracie mäsko porežeme nadrobno, pridáme všetky ostatné prísady a dáme do chladničky na 24 hodín. Na druhý deň vyprážame karbonátky. Podávame z hranolkamy. .

Mäsko nakrájame na malé kúsky , pridáme všetky ostatné prísady a dáme do chladničky na 24 hodín.
Na druhý deň si z mäska vypražíme karbonátky.
Omáčku si pripravíme tak, že všetky ingrediencie spolu zmiešame.
Dobrú chuť.