Dobošové rezy



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Piškóta zo štyroch vajec. PLNKA: 2,5 dcl vody a 25 dkg kryšt. cukru - keď sa varí, odstaviť a zamiešať 1 kokos /250 dkg/ Ja som použila 4 dcl vody - 40 dkg cukru - 40 dkg kokosu - aby bol rez vyšší a šťavnatejší. KRÉM: 1/2 l mlieka a 1 zlatý klas uvariť na kašu. 1 maslo, 20dkg práš. cukru, kakao vymiešať a spojiť s vychladnutou kašou.

POSTUP PŘÍPRAVY

Na upečený plát dáme ríbizlový džem, na to kokosovú plnku a potom krém. Celý rez posypeme postrúhanou čokoládou alebo polejeme čokoládovou polevou.

Mne ostalo 8 bielkov, pridala som 40 dkg kryš. cukru a nad parou som vyšľahala tuhý sneh, ktorý som natrela na rez miesto polevy. Takto bol koláčik super vysoký a hlavne sýty.