Rizoto s tuniakom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500g ryže1 konzerva tuniaka v oleji1 konzerva sterilizovanej kukurice1 konzerva červenej fazule v sladko-slanom nalevecibuľka,soľ,mleté čierne korenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Ryžu udusíme na cibulke beznym spôsobom domäkka.
Otvoríme všetky tri konzervy.Nalev z kukurice a fazule zlejeme.
Do hotovej ryže primiešame tuniaka aj s olejom,kukuricu a fazuľu.
Dochutime solou a ciernym korenim.

Recept je velmi rychly,jednoduchy,zvladnu ho aj začínajuce gazdinky.
Zistila som,že na MMB su len a len skúsené gazdinky.

Dobrú chuť!

Mimichdom,nechcem sa teda chvaliť,ale tento môj obľúbeny recept bol uverejneny v časopise Baječna žena č.24.Pre maminy čo tento tyždenník nesledujú,dávam ho s radosťou aj na MMB

Nachystame si ingrediencie...
udusíme ryžu na cibulke bežným spôsobom (ja ju robím v mikrovlnke-postup som napísala v komentari na recept od Anky P. (lienka) ID 10)
otvoríme všetky 3 konzervy a vodu z fazule a kukurice scedíme....
tuniaka aj s olejom pridáme k ryži....
pridáme aj kukuricu...
aj červenú fazuľu...
všetko spolu premiešame....a je to hotové....
je to skvelý obed či večera....mňam...Dobrú chuť!