bravčové s horčicovo-pomarnačovou omáčkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravčové mäsko tak pol kila, 1lyžica horčice, koreniny, soľ, sťava z 2 pomarančov, cukor, tuk, cibuľka

POSTUP PŘÍPRAVY

Zvláštna kombinácia chutí....skúste. Podavala som s hrozienkovou ryžou...

Mäsko (ja som mala krásnu krkovičku) si nakrájame na malé slíže a naložíme do oleja so soľou, vegetou a bylinkami. Necháme ho tam aspon 2 hodiny. Olej z nálevu zlejeme do hrnca a vložíme nakrájanú cibuľku. Porestujeme a vložíme mäsko, ktoré necháme dusiť do mäkka. Pridáme horčicu....
chvíľku varíme ... pustí to vlastnú šaťavu, tak netreba podlievať.... a vlejeme šťavu z pomarančov.
pustíme sa do korenenia.... hlavne rasca, soľ...
v závere sójovka...ale len trošku
a ešte cukor....má to byť nasladlé.....
úplne super to je s hrozienkovou ryžou.... dobrú chuť!