Strakatý koláč broskyňovo-nugátový

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

broskyňový kompot(ja som použila čerstvé),orieškový krém-Nutella, cesto:250g hladkej muky,2KL prášku do pečiva,150g cukru,2 vajcia,150g rozpusteného masla alebo margarínu.6PL mlieka.... na potretie:100g marhulovej marmelády

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento recept je z knihy Pečieme s láskou-52bleskových trasených receptov...takže suroviny na cesto by sa mali dať do uzatváratelnej nádoby a niekolko krát intenzívne premiešať,aby sa všetky suroviny spojili.ja som to,ale robila klasickým sposobom..zmiešala som cukor s vajíčkami,pridala mlieko,rozpustený margarín,muku a prášok do pečiva..vymiešané cesto vylejeme na vymasteny a mukou vysypaný plech...broskyne nakrájame na plátky a poukladáme na cesto a striedame s nutellou(tak za lyžičku medzi broskyne)...plech vložíme do rury a pečieme na 2OOst. asi 20-25min...
Upečený koláč by sme mali potrieť marmeládou rozpustenou na miernom ohni a necháme koláč vychladnuť..ja som ,ale namiesto marmelády vyšlahala 2šlahačky v prášku a tou som potrela vychladnutý koláč...
nemala som foťák v ten deň,ale hned,keď ho budem piecť znova..foto pridám...