Zapečená treska -tip na rýchly obed či večeru ***



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 bal.mrazenej tresky(filety), 1Maggi viď na foto,kukurica,šampióny,smotana na šľahanie a trošku vody

POSTUP PŘÍPRAVY

Celá príprava tohto jedla trvá 5 minút a pečenie cca 25 minút, keďže moji chlapci chceli mäsko a ja eé,ale mala som zas chuť na rybku tak rýchlo som si spravila takúto dobrôtku. Kuk nižšie...

Potrebné suroviny........ Ja som našla v chladničke ešte otvorenú Bonduelle konzervu s kukuričkou a maslové šampióniky.Čo s nimi šups k treske......
Tresku umyjeme vložíme do zapekacej misy,posypeme kukuricou a nakrájanými šampiónmi.....
Pripravíme si omáčku .....Potrebujeme 250 ml smotany na šľahanie.....
Šupneme tam polotovar,ktorý som ja síce nekúpila bol pribalený k nejakému časopisu tak čo s ním treba ho použiť.....
Trošku vody.....
Polejeme ňou tresku .....ak nemáte kukuricu alebo hríby nevadí je to dobré aj bez toho....Čiže treska a omáčka a šups s tým do trúby a hotovo....
Dáme zapiecť cca na 150°C - 170 °C a na 20-30 minút a hotovo.....
Upečené a môžeme obedovať....
Brúúúúúúúú chuť....pekný zbytok víkendíku...