Rýchla hrušková tarta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

listkove cesto * 3 hrusky * 1 cokoladovy puding *400 ml mlieka * skoricovy cukor

POSTUP PŘÍPRAVY

chutna hruskova rychlovecka:)

najprv si podla navodu uvarime cokoladovy puding,len namiesto 500 ml mlieka pouzijeme 400ml,aby sme ho mali hustejsi...po uvareni posypeme praskovym cukrom,aby sa nevytvorila supka,a dame chladit...
nakrajame si hrusky...
listkove cesto si vyvalkame na tenko,alebo pouzijeme uz vyvalkane..a vykrojime si z neho o nieco vacsi kruh ako mame kolacovu formu..
vystelieme nim formu,popritlacame aj na okraje..a spodok popichame vidlickou...
nalejeme vychladnuty puding..
oblozime hruskami ,a pecieme pri teplote 200 C,cca 25 minut.. Potom mozme posypat skoricovym cukrom,alebo kakaom..a vychladnute este vlozime do chladnicky ,aby sa nam lepsie servirovalo...my sme boli nedockavy,tak sme mali na tanierikoch len taku abstraktnu kopku:) DOBRU CHUT!