Kuracie soté podľa Ajky :O)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

*cca 600g kuracích prsíčok *grilovacie korenie *troška oleja na smaženie *300g kečup *ako prílohu: zemiakové placky a zeleninku

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento receptík sa robieval u priateľa doma, takže som ho k nemu dostala grátis :O) Ospravedlňujem sa, že receptík premenovávam, podľa mňa "Kuracie obžerstvo" bol výstižnejší názov, ale priateľ protestuje, že je to "Kuracie soté" :O))))

Kuracie prsíčka nakrájame (najlepšie) na drobno, naložíme do grilovacieho korenia.
(Najlepšie) na noc dáme do chladničky.
Zprudka orestujeme na troške oleja.
Keď je mäsko hotové, pridáme kečup.
Necháme prebublať :O)
Originál sa mäsko servíruje do zemiakovej placky, no nám chutia viac ako mini placôčky :O) Podávame so zeleninkou a uhorkovým šalátom ( s kyslou smotanou, kôprom a cesnakom), ktorý robím tuším ku všetkému okrem omáčok :O))).
DOBRÚ CHUŤ!!!