PEČENÁ PAPRIKA S PREKVAPENÍM.
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Zelená paprika 4-5 kusov, maslo 40-50g, syreček Karička alebo Veselá Kráva, šunka.
POSTUP PŘÍPRAVY
Je to skvelé a veľmi jednoduché, u nás sa to cení hlavne cez víkend v letnom období na raňajky.
|
Papriky umyte, konce kde sú cupky odkrojte a žilky vyškrabte napr. lyžičkou z dlhou rúčkou. |
|
Do šunky zabaľte syr celý trojuholník do každej šunky, keď je šunka veľmi tenká tak aj dva plátky. |
|
Zabalené to šupnite do paprík. |
|
Poukladajte na roztopené maslo do panvice. |
|
Prikryté duste, občas prevráťte papriky. |
|
Keď je paprika mäkká odokryte a ešte na silnejšej teplote trocha duste aby sa trocha pripiekli, potom budú mať bohovskú chuť. |
|
Tak a s čertvým pečivom už Dobrú chuť. |