Tak táto mi nevyšla .... alebo keď sa darí tak sa darí ...



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Torta z piškót + krém z 2 kyslích šlahačiek, 1 sladkej šlahačky, cukor a vanilka - určite poznáte. Do strednej vrstvy som pridala čerstvé maliny a na vrch tiež.

POSTUP PŘÍPRAVY

Torta sa ako tak zadarila .... aj keď som to robila do väčšej formy a na vrch som mala málo krému. No čo už .... Potom ozdoba - chcela som tam žabu na modrej vode. Hmmmmm .. ... uvarila som želatinu a zafarbila ju na modro. Vyliala som to na tortu a šup do chladničky. Pripravila som si lentilky a cukríky na žabu. Po vytiahnutí z chladničky som na vrch naaranžovala cukríky a s hrôzou som zisltila že na hladkej želatine tie cukríky nedržia. Prišiel nápad !!!!!!!! Uvarila som ešte jednu číru želatinu a vyliala som ju na vrch .... že aby som cukríky zafixovala na torte. A to bola chybáááááááá. Oni sa mi tie lentilky začali po chvílke topiť ... teda vrchná farebná vrstva na nich odchádzala kdesi do aleluja .... no super ..... radosť preveliká. Tak som to akosi dozdobila farbami v tube z Lidla a kokosom zafarbeným na modro a rýchlo som to schovala do chladničky.
Bolo to pre môjho malinkého 6 mesačného Timuška ..... dnes 28.6.09 mal pol ročka a dúfam že mi tento nepodarok odpustí :)

Mami ... nič si z toho nerob .... keď budem mať 1 rok ... určite sa ti tortička podarí :)