Rýchlovka z lístkového cesta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 lístkové cesto, 250 ml šľahačkovej smotany, 500 ml kyslej smotany, 4 celé vajcia, vanilkový cukor, škoricový cukor, 20 Dkg práškového cukru, ľubovoľné ovocie (v mojom prípade to boli nektarinky, jahody, marhule), piškóty.

POSTUP PŘÍPRAVY

Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu a prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Cesto dáme aj na boky plechu. Pokladieme piškótami (ja som dala kakaové). Ovocie nakrájame na kúsky a husto ním pokladieme cesto s piškótami.

Šľahačkovú smotanu dobre metličkou vymiešame s vajíčkami, pridáme cukor, kyslú smotanu a vanilínový a škoricový cukor. Túto zmes vylejeme na ovocie.

Pečieme krátko pri 180 °C.