Bravčové pečené



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pliecko alebo mäsko na pečenie, olej, soľ, korenie, rasca, mletá sladká paprika, voda, cibuľa, mrazená zelenina - mrkva, kukurica, fazuľka, brokolica

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäsko umyť a nakrájať na väčšie kusy, okoreniť, ja som použila pomleté farebné korenie, morskú soľ, mletú rascu a papriku, zo všetkých strán. Na olivovom oleji trochu sprudka opiecť. Poukladať do pekáča,zvyšný olej vyliať a panvicu opláchnuť teplou vodou a to vyliať ku mäsu do pekáča. Na 220 rúru asi pol hodinu, medzi tým mäso otočiť, potom položiť naň pokrájanú cibuľu.
My sme mali mrazenú zeleninku zeleninou. kukuričku som hodila do pekáča v rúre, a baby mrkvu, fazuľku, brokolicu na pare - parný hrniec.
príloha ryža, poliata výpekom a posypaná posekaným čerstvým kôprom