Živánska pochúťka,alebo prekvapenie v alobale

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Maso ( krkovica,karé,kuracie ),sojovka,zemiaky,cibuľa,cesnak,klobáska,slanina,olej,,alobal

POSTUP PŘÍPRAVY

masko narežeme po bokoch,aby sa nám nekrútilo,trocha vyklepeme zaleží aké mu masku dáte prednosť,osolíme a postrašíme sójovkou.Masko nacháme tak.Pripravíme si očistené zemiaky,ktoré nakrájame na kolieska.Cibuľu tak isto na kolieska,alebo ako vám to vyhovuje.Nakrájame slaninu na plátky ja používam oravskú,je najlepšia a 1/4 klobásky.Jedna noha klobásy na cca.4 porcie.Ak si všetko pripravíte na kopu,potom to už ide od ruky. A ideme nato :

1. Pripravime si kus alobalu,na ktorý ulejeme trocha oleja.
2. Poukladáme tam do kolečka zemiaky,ktoré osolíme
3. Na to dáme na koliečka nakrájanú cibuľu
4. Na to položíme masko a buď roztlačený,alebo nakrájaný cesnak
5. Na to položíme slaninku a klobásku
6. Zabalíme a vložíme na 45 minút do rúry.
7. Po 45 minutách vyberieme a môžme jesť.POZOR je tam veľa šťavy tak sa neoblejte.
8. DOBRÚ CHUŤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!