Fazuľovo-kapustový light šalát



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Tento recept mi dala moja dobrá kamarátka a neviem sa ho dojesť, je ľahučký, vhodný aj ako ľahký obed.

POSTUP PŘÍPRAVY

viď fotky

Potrebujete: približne rovnako veľké konzervy sladkej kukurice, krájaných šampiňónov, červenej fazule, bielej fazule v chilli paradajkovej omáčke, potom 1 čínsku kapustu, 1 pór, 2-3 strúčiky cesnaku, olivový olej, soľ
pór rozkrojte na polovičku a nakrájajte na tenké polomesiačiky. Netreba dávať celý pór, stačí takých 20cm.
všetky konzervy otvorte, zlejte z vody, okrem bielej fazule s chilli omáčkou, ktorú dajte do väčšej nádoby celú.
Čínsku kapustu nakrájajte na drobné kúsky. Ak máte veľkú hlávku, dajte len polovičku.
Pridajte pretlačený cesnak, pokvapkajte olivovým olejom, trošku osoľte a za neustáleho vyjedania menším dieťaťom dobre premiešajte. Nechajte odstáť a podávajte. Môžete s pečivom, alebo aj samostatne, uvidíte, ako si pochutíte.