Šťavnaté rezne s kečupom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčové stehno(ja som mala asi 1a1/2 kg),kečup,horčica,strúhanka,vajíčka,soľ,korenie,vegeta,cibuľa

POSTUP PŘÍPRAVY

v obrázkovom postupe

ja som mala asi taký kúsok mäsa,keďže mám doma hladošov a toto mäso veľmi ľúbia
mäso si pokrájame na rezne
a z oboch strán vyklepeme v strúhanke
na olej si nachystáme asi tak 2 stredné cibule nakrájané na kocky.Zatiaľ nepražíme
naklepané mäso obaľujeme v trocha osolených vajíčkach(ja som potrebovala 6,ale to podľa toho koľko máte mäsa a uvidíte koľko vajíčok spotrebuje)
a obelené vo vajíčku opekame na oleji a dáme bokom
no a teraz pripravenú cibuľu na oleji opražime a pridáme asi tak 2 PL múky(tiež podľa množstva, ja dávam viac,lebo my máme radi viac omáčky)len trochu múku opražíme
pridáme horčicu(ja som dala 1 a 1/2)s horčicou opatrne,aby potom mäso nebolo do horka
a do toho ešte kečup-dala som asi 5 lyžíc ale to pridávam tak postupne počas dusenia podľa chuti na začiatku hneď nemusíte všetok kečup,postupne si to dochutíte
túto zmes zalejeme vodou,osolíme okoreníme,pridáme vegety a do toho povkladáme poopekané mäso
a necháme ho dusiť do mäkka.Počas dusenia ho ešte 100 krát ochutnám a dochucujem a samozrejme premiešavam,aby neprihorelo.Mäso nezvyknem zahusťovať,väčšinou je omáčka tak akurát ale to už uvidíte.Mäsko je veľmi dobré,mäkké a chutné.Skúste,neoľutujete.