Plnený ENCIÁN, ako chuťovka k vínku ♥ ♥ ♥
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
120 g syru ENCIÁN * 40 g čerstvého syra * 60 g topeného syra * petržlenovú vňať * soľ * ml.korenie * 30 g suchého salámu * 30 g šunky * 2 strúčiky prelisovaného cesnaku *
POSTUP PŘÍPRAVY
Syr prekrojíme , naplníme a odložíme do chľadničky. Podávame, ako chuťovky, k vínu, k pivu.......
|
1. Potrebujeme tieto suroviny. |
|
2. Syr prekrojíme a opatrne vyberieme vnútornú časť. |
|
3. Do vydlabanej časti vložíme salám.
Medzitým si vymiešame pomazánku.Vybratú časť vymiešame s čerstvým syrom,topeným syrom a nakrájanou petr.vňaťou. ochutíme soľou ,a ml.korením.Pridáme nadrobno pokrájanú šunku, cesnak a dobre premiešame. |
|
4. Salám potrieme plnkou. |
|
5. KUK |
|
6. Obidve časti k sebe pritlačíme. Takto pripravený syr necháme stuhnúť v chĺadničke. |
|
7. Podávame .DOBRÚ CHUŤ...... |