Plnený ENCIÁN, ako chuťovka k vínku ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

120 g syru ENCIÁN * 40 g čerstvého syra * 60 g topeného syra * petržlenovú vňať * soľ * ml.korenie * 30 g suchého salámu * 30 g šunky * 2 strúčiky prelisovaného cesnaku *

POSTUP PŘÍPRAVY

Syr prekrojíme , naplníme a odložíme do chľadničky. Podávame, ako chuťovky, k vínu, k pivu.......

1. Potrebujeme tieto suroviny.
2. Syr prekrojíme a opatrne vyberieme vnútornú časť.
3. Do vydlabanej časti vložíme salám. Medzitým si vymiešame pomazánku.Vybratú časť vymiešame s čerstvým syrom,topeným syrom a nakrájanou petr.vňaťou. ochutíme soľou ,a ml.korením.Pridáme nadrobno pokrájanú šunku, cesnak a dobre premiešame.
4. Salám potrieme plnkou.
5. KUK
6. Obidve časti k sebe pritlačíme. Takto pripravený syr necháme stuhnúť v chĺadničke.
7. Podávame .DOBRÚ CHUŤ......