Restovaná bravčová pečeň



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčová pečeň(ja som mala asi 40 dkg),2 stredne veľké cibule,olej,mletá červená paprika,majoránka,hladká múka(môže byť aj polohrubá)

POSTUP PŘÍPRAVY

Príprava tohto jedla je veľmi jednoduchá a hlavne rýchla.Nám pečeň chutí tak som sem hodila postup ako ju robím ja.
Postup prípravy v obrázkovom postupe.

Kus bravčovej pečene
nakrájame na pásiky
na oleji si opražíme cibuľu nakrájanú na kocky
keď je cibuľka pekne popražená,pridáme nakrájanú pečeň, okoreníme a premiešame.Nesolíme ,až na samom konci .
pridáme mletú papriku-ja dávam tak od oka,ale kto chce ani nemusí,ale mne to viac tak chutí
premiešame adusíme chvíľku pod pokrievkou.Pečeň sa robí naozaj rýchlo lebo čím viac sa varí tým je potom tvrdšia
keď je podusená(asi cca 10 min.),pridáme do pečene za hrsť múky a ešte som trocha doložila,podľa toho koľko chcete šťavy a my ľúbime viac a trocha múku popražíme-ale ozaj len chvíľu
z múky a z pečene vznikne hustá masa,ktorú potom riedim prevarenou vodou.Môžte kľudne od oka podľa hustoty omáčky.ja som dnes dala asi 6 dcl
Tu je už omáčka rozriedená a nech pekne prevrie
nakoniec ešte pridáme majoránku a nezabudneme osoliť
no a tu už môj mužíček konzumuje a že vraj chutí.A ešte-ja ju robím s ryžou lebo nám tak chutí ale príloha je už na Vás.Dobrú chuť.