Laci pečené ("Laci pečeň")



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčová krkovička * vegeta * mleté čierne korenie * plnotučná horčica

POSTUP PŘÍPRAVY

Bravčovú krkovičku naklepeme, ochutíme vegetou, mletým čiernym korením, plnotučnou horčicou príp. môže aj paprikou. Necháme odležať, môže aj do ďalšieho dňa. Opečieme na oleji pod pokrievkou, pomaly, aby nebolo surové. Hodí sa k tomu chlieb, baranie rohy a uhorka. Mňam :)) Často to robieva priateľová mamka tak som sa to rozhodla aj ja už urobiť, ale nerobila som z krkovičky, ale z pliecka.

Bravčovú krkovičku naklepeme, ochutíme vegetou, mletým čiernym korením, plnotučnou horčicou príp. môže aj paprikou.
Necháme odležať, môže aj do ďalšieho dňa.
Opečieme na oleji pod pokrievkou, pomaly, aby nebolo surové.
Hodí sa k tomu chlieb, baranie rohy a uhorka.