Rybie filé na kari korení zapečené v alobale
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
rybie filé * jedna malá kocka masla * kari korenie * cibuľa * soľ * horčica * biele mleté korenie * alobal * PRÍLOHA: zemiaková kaša
POSTUP PŘÍPRAVY
Jednoduché a mňam.
|
1. Rybie filé rozmrazte, umyte a osušte. Pofŕkajte citrónovou šťavou, osoľte a okoreňte mletým bielym korením. |
|
2. Alobal si nastrihajte na štvorčeky, do každého alobalu som dala jeden kúsok rybieho filé. Čiže z toho vyplýva jednoduchá matematická rovnica: koľko kúskov rybieho filé - toľko kúskov alobalu :-))))) |
|
3. V miske rozmiešajte zmäknuté maslo, horčicu a kari korenie, potom pridajte |
|
4. ... nakrájanú cibuľu a premiešajte. |
|
5. Na každý alobal položte plátok rybieho filé, naneste lyžicu kari maslovej zmesi a dobre zabaľte. |
|
6. Alobalové kapsičky dajte na plech, podlejte trochou vody a dajte upiecť pri teplote 225 stupňov asi 20-25 minút. |
|
7. A éto vsjo. Ostáva uvariť zemiakovú kašu. Dobrú chuť! |