Sacher torta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

200 g čokolády, 150 g masla, 200 g práškového cukru, 6 vajec, 100 g polohrubej múky, marhuľový džem ( ja som nemala, tak som dala čierne ríbezle a bolo to super ) na polevu : 250 ml šľahačkovej smotany, 225 g čokolády ( ja som použila čoko zajacov a vajcia z kupačky )

POSTUP PŘÍPRAVY

viď. nižšie... sorry za zopár blbých fotiek

potrebné suroviny na korpus
vymiešame maslo + cukor + žltka ( ja som použila mixér )
pridáme roztopenú čokoládu
potom už len zľahka primiešame vyšľahaný sneh
a nakoniec múku ( nemám foto )
vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme cca 60 minút pri 170 stupňovej teplote
vychladnutý korpus prekrojíme...
a potrieme džemom, spojíme a ešte potrieme aj vrch a boky
polejeme čokoládou...a necháme ztuhnúť Poleva : šľahačkovú smotanu si zohrejeme, pridáme polámanú čokoládu a miešame pokiaľ sa neroztopí ( nenecháme zovrieť )
servírujeme... a papáme
x
x