Burizonová mlska s parížskym krémom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

parížsky krém, biele burizony, kyslá smotana, biely jogurt, pr.cukor

POSTUP PŘÍPRAVY

Táto bleskovka mi napadla dnes a je dobrááá. Bleskovka je to len za predpokladu, že máme urobený parížsky krém, ale aj ten sa dá nahradiť pudingom. Mne končili cez sviatky dve šľahačky záruku, tak som ich prevarila s jednou horkou čokoládou a odložila do chladničky....doteraz som hútala čo z tohto krému spraviť.... a piecť sa mi teda už nechcelo....

takže...mala som doma burizóny..pôvodne som chcela nejaké piškótiky namiesto korpusu, ale zásoby vy@rané....tak burizóny....zmiešala som ich s kyslou smotanou, bielym jogurtom a s cukrom..ten vanilkový som nakoniec ani nedala, lebo som od oka usypla dosť cukru a stačilo....
takáto masa vznikla a už aj to bolo veľmi jedlééé
prevarené a dlho odpočívajúce šľahačky som do tuha vyšľahala na krémik...použila som dve smotany na šľahanie 33% a jednu horkú čokoládu 100g, tuším Figaro...prevariť spolu a nechať v chladničke min. jeden deň alebo jednu noc
a vrsvila som do pohárov....miesto parížskeho krému môžte dať puding....
poháre som plnila bohato do plno-plna:o)
podávať môžme hneď, ale aj neskôr:o)))) DOBRÚ CHUŤ!!!!!