Moje prvé akože tiramisu



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 smotanové nátierkové maslo bez príchute (napr.tesco), 1 mäkký tvaroh 250g (kapucín), 2 kyslé smotany 16% (po 200ml), cukor podľa chuti, tuzemák, uvarená čierna káva, 2 balenia dhých piškót (pafino)

POSTUP PŘÍPRAVY

V zátvorkách sú uvedené presne suroviny, ktoré som použila. Príprava je jednoduchá...do nádoby poukladáme piškóty a polejeme hojne čiernou kávou zmiešanou s rumom pol na pol. V mise si rozmiešame nátierkové maslo, tvaroh a kyslé smotany s cukrom a šprtkou rumu. Polovicu hmoty nanesieme na piškóty. Naukladáme ďalšiu vrstvu piškót, ale tie je lepšie máčať v káve s rumom a potom ukladať na hmotu. Ja som bola taká rýchla, že som na to zabudla a potom som ich polievala priamo v nádobe:o)ale výsledný efekt bol aj tak fantastický. Ale k veci...na piškóty dáme zvyšnú polovicu hmoty a bohato posypeme kakaom cez sitko. Na druhý deň môžme podávať. Dobrú chuť!!!

chutilo výborne....viac som nafotiť nestihla:o)))