Tortička pre chlapov!decentné prsia!



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Mramorový korpus : 125g hladkej a 125g polohrubej múky,1 práš.do pečiva, 4 vajíčka,240g prášk.cukru,150ml oleja,100ml horúcej vody, kakao.

POSTUP PŘÍPRAVY

Žĺtka vymiešame s polovicou cukru,pridávame olej,vodu,múku s práš.do pečiva. Bielka vyšľaháme s druhou polovicou cukru,potom ho opatrne vmiešame do žĺtkovej zmesy. Ja som piekla ešte raz tú istú dávku, odobrala som do sklenných misiek:O) a ostatné som upiekla korpus, ten som použila na punčovinu...

1.Tu som už mala naplnenú tortu, plnku si robím podľa toho komu torta ide, táto bola maslová s vanilkovým pudingom a ochutená vanilkovou príchuťou a samozrejme rumom. Naplnila som aj "misky",do torty som naukladala aj banány, samozrejme na prvý plát aj džemík aj hore. Kinderká som polepila,dovnútra cherry likér:O)))
2.Rozrobila som si ten plát čo zostal, pridala krém,džem aj rum, tak aby to bolo mokré a "sochárčila" som. Neverila som,že to bude rovnaké,ale celkom bolo:O)))
3.Už keď sa zdalo,že je to vytvarované, tak krém išiel všade a šup do chladničky stuhnúť...keď to stuhlo, tak som ešte krém vyhladila do hladka prstom namočeným v slivovici, krásne sa to pod K2 vyhladilo.
4.Zafarbila som 1 kg K2:O) Absolútne som nemala predstavu koľko to "zhltne", tak čo zostalo som dofarbila na plavky:O)
5.S nápismi som už strašne ponáhľala, tak je to také šup-šup...
No comment:O)))