Bryndzová nátierka s pórom ako ju robím ja



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250g plnotučnej bryndze, 2 lyžice Ramy, Flory prípadne klasického masla, mlieko podľa potreby /namiesto mlieka niekedy dávam pochúťkovú smotanu/, pór (veľkosť cibule), 1/2 kávovej lyžičky mletej papriky, mletá rasca

POSTUP PŘÍPRAVY

Bryndzovú nátierku väčšinou robím s pórom, nakoľko mi príde taká jemnejšia ako s klasickou cibuľou .

...najprv nadrobno nasekám pór, pridám bryndzu, maslo, mlieko /prípadne pochúťkovú smotanu/, rascu a papriku a najemno pomixujem v mixéri... mlieko alebo pochúťkovú smotanu pridávam tak, aby som mala konzistenciu asi ako termix ... a je to hotovo
...pomazánku natrieme na chlebíky alebo rožky, posypeme zvyšným pokrájaným pórom...