Pangasius na môj spôsob :-))



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

rybka pangas( prípadne iné filé),sójová omáčka, cesnak, cibuľa,horčica,kečup( par. pretlak),soľ,korenie,v prípade potreby solamyl

POSTUP PŘÍPRAVY

Filety si dáme do pácu (sójová omáčka+ prelisovaný cesnak) a necháme chvíľku odležať. Opečieme na oleji z oboch strán, vyberieme a vo výpeku opečieme cibuľu nakrájanú na krúžky (množstvo podľa chuti). K orestovanej cibuli pridáme horčicu a kečup, prípadne pretlak a prelejeme vodou. Necháme raz zovrieť a vložíme späť rybu, necháme chvíľku dusiť. V prípade potreby zahustíme.
Na druhej panvici si upečieme volské oko, ktoré položíme na tanier ako prílohu k rybe.
Ochucujeme podľa chuti. Ja už sem soľ nedávam, lebo vďaka sójovke je to podľa mňa dosť slané, korenie, poprípade chilli.
itrón som dnes nemala, tak tam nie je, inak ho dávam do pácu.
Podávame so zemiakmi- opečené, hranolky, zem. kaša, ale kľudne aj s ryžou. Výborne k tomu chutí čerstvý zeleninový šalát, ale ja som nič doma nemala.
Dúfam, že Vám bude chutiť, u nás chutí všetkým :-))))