REZNE V MARINADE



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 - 6 bravčových reznov, olej na vysmážanie NA MARINÁDU: 2 vajcia, 1 PL kečupu, 1 PL grilovacieho korenia, 2 ČL solamylu, 4 PL sójovej omáčky, 1/2 ČL karí korenia, 2 strúčiky prelisovaného cesnaku, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Rezne umyjeme, osušíme a zľahka naklepeme. Osolíme a okoreníme. Ingrediencie na marinádu spolu vymiešame, rezne poukladáme do plytkej misy a zalejeme marinádou. Na 24 hodín ich odložíme do chladničky.
Naložené mäso vysmažíme v horúcom oleji. Podávame s pečenými zemiakami alebo kašou, príloha je na vás podla chuti.Ja som do polky kaše ešte zamiešala osmažený špenát na masle.