Výborná domáca nátierka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500g ml.bôčika, 500g kuracích pečienok, 2 cibule, 250g masla, 1 PL bravčovej masti, 1 kocka zelenonového bujónu, jeden asi centimetrový plátok obyčajnej slaniny, 4 vajcia, 1 čaj. lyžička ml.červenej papriky

POSTUP PŘÍPRAVY

v obr.postupe

do kastróla dáme plátok slaninky, lyžicu masti a celé maslo a dáme zahrievať
nakrájame si na zopár častí dve cibule
do kastróla dáme mleté mäso
cibuľu a trošku premiešame, necháme smažiť mäsko s cibuľou až kým mäso nezbelie
potom pridáme pečienky
keď sú hotové, pridáme kocku bujónu, ale keď nechcete, nemusíte, stačí po dokončení varu podľa chuti dosoliť poprípade dokoreniť
pridáme vajíčka, kastról prikryjeme pokrievkou až kým sa vajcia neuvaria, to je chvíľočka a pomôžeme im ak ich zamiešame
pridáme ml.červenú papriku,môžte ju pridať už počas varenia, ja som zabudla, poprípade podľa chuti korenie a všetko na jemnúčko vymixujeme
je skvelá, dobrú chuť! (Ostatnú som dala do fľašiek od výživy, vysterilizovala a odložila do chladničky.)
vysterilizované, budú čakať na svoj deň v chladničke