Fašírky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravčové mäso,rožky,cesnak,majorán,soľ,korenie,tvrdý syr,vajce,cibuľa

POSTUP PŘÍPRAVY

500g bravčového mäsa pomelieme ,rožky namočíme v mlieku a vytlačíme z nich mlieko a dáme ich do mäsa,pridáma tam všetky korenini,soľ ,majorán ,korenie,roztlačení cesnak,na drobno posekanú cibuľu, dávam 1až 2 vajíčka,podľa toho aké máme vajíčka,ak sú veľké a syr nastruhaní na hrubom struhadle,čím viac tím lepšie ja dávam 200g.Necháme postáť 20min, a potom z mäsa robíme guľky alebo placky ktoré obalíme v struhanke a vypražíme vo friťáku.

nechame postáť
urobíme gulky a obalíme v strúhanke
a vypražíme,podavame z kašou alebo len s chlebom a uhorkou.Ja ich robím take male ,super jednohubky.