Mletý rezeň



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg mletého brav. mäsa, 300 g nastrúh. tvrdého syra, 3 dcl vlaž. mlieka, 1/2 káv. lyžičky čier. korenia a 1/2 káv. lyžičky soli.
Na obalovanie vajíčko, múku a strúhanku.

POSTUP PŘÍPRAVY

Veľmi dobré a rýchle...

Pokial si nekúpime mäso mleté, tak si ho zomelieme...veľmi vhodný je brav. bôčik.
Nastrúhame si syr.
Pridáme ostatné suroviny ( mlieko, korenie a soľ.)
Všetko spolu zamiešame, najľepšie rukou. Necháme asi 40 min. postáť, ale ak chceme rezne robiť ihneď, tak pridáme iba 2 dcl mlieka.
V rukách vytvarujeme rezne hrubé asi 1,5 cm ( na veľkosti nezáleží) a obalíme v trojobale ako klasický rezeň.
Vysmažíme z oboch strán.
Podávame s majon. šalátom, alebo podľa lubovôle. Prajem dobrú chuť!!!