Hrkaný zákusok



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

klasický kakaový piškóvý korpus Plnka: 3ks vanilkový puding bez varenia Olé 500 ml šľahačkovej smotany 2 mandarínkové kompóty (možno nahradiť aj iným ovocím-broskyne,marhule,jahody,huršky,hrozno)

POSTUP PŘÍPRAVY

upečieme si klasickú čokoládovú piškótu.
Do uzatvárateľnej nádoby vysypeme 3 vanilkové pudingy bez varenia, pridáme 500ml šľahačkovej smotany, mandarínkovú šťavu a celú túto tekutú hmotu dolejeme vodou aby sme mali 900ml tekutej hmoty. Nádobu zatvoríme a prehrkáme kým nám hmota nezhustne cca 5 min. Keď nám hmota zhustne, pridáme pokrájané mandarinky a premiešame. Plnku natrieme na vychladnutý korpus a posypeme postrúhanou čokoládou (granko,čokoládová ryža).
Dáme schladiť do chladničky.
Zákusok je vynikajúci, rýhly a ľahodný.

Celková príprava cca 45min.