Rýchly medový krémeš

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Medové pláty (napr. z Tesca) 800ml mlieka, 2 zlaté klasy, 2 vanilkové cukre, 2 PL hladkej múky 150g práškového cukru, 120g masla, 120g hery, 400ml šľahačkovej smotany, 2 stužovače šľahačky

POSTUP PŘÍPRAVY

1. Z mlieka, vanilkového cukru, zlatého klasu a múky uvaríme za stáleho miešania hustý puding, necháme vychladnúť. V druhej miske do hladka vymiešame maslo, heru a práškový cukor , pridáme vychladnutý puding a vymiešame na hladký krém, ktorý natrieme rovnomerne na dva ( zo 4 kúpených medových plátov).
2. Smotanu vyšľaháme do tuha so stužovačom a natrieme na krém ( rovnomrerne na oba natreté pláty).
3. Na šľahačku položíme ďalší plát. Necháme to odstáť, najlepšie do ďalšieho dňa, pocukrujeme a nakrájame na väčšie kocky.
DOBRÚ CHUŤ