"PACNUTÝ" chlebík



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

chlieb, 1-2vajíčka, šunka alebo salám, syr, olej, horčica alebo kečup

POSTUP PŘÍPRAVY

Každý krajec chleba potrieme horčicou alebo kečupom (čo komu viac chutí), a natretú stranu omočíme vo vajíčku zmiešanom s nakrájanou šunkou a syrom a dáme ho opiecť na panvicu s olejom. Z druhej strany chlebík iba opečieme, takže je to akoby topinka.

Do vajíčka pokrájame šunku, syr a trochu osolíme
Chlieb potrieme horčicou, príp. kečupom, a na jednu stranu nanesieme rozmiešané vajíčko so šunkou a syrom. A dáme opiecť. Vajíčková zmes sa môže dať aj na druhú stranu, ale nám viac chutí, keď je z jednej strany chlebík vo vajíčku, a z druhej strany chrumkavý ako topinka.