Parížske kocky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO: 440 ml muky, 200ml práškového cukru, 110ml oleja, 220ml mlieka, 3lyž. kakao, 1 prášok do pečiva, 3 vajíčka KREM:400ml smotany na šlahanie 33%, 2 čokolady Ľadové gaštany, čokolada Margot na postruhanie

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetky suroviny na cesto zmiešame a vymiešame na hladke cesto, ktoré vylejeme na plech a dáme piecť.
Smotanu dame do hrnca zohrievať a do teplej nalameme ľadove gaštany a asi minutu povaríme. necháme poriadne vychladnuť môže byť v chladničke aj do druhého dňa a potom mixérom šlaháme asi 5minut na najvyšších otáčkach. Smotanový krém dáme na vychladnutý korpus a postruhame čokoládu Margot.