Marinované mäsko



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g mäska (najlepšie sú kuracie prsia ale robila som už aj z bravčového), 3 dcl leča, 3 vajcia, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžica horčice, 2lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica kečupu, solamyl na zahustenie (ja som tentokrát nemala, tak som dala hladkú múku), soľ, vegeta po prípade korenie podľa chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäsko si nakrájame na malilinké kúsky (skôr sa tak upečie), pridáme lečo, celé vajcia, pretlačený cesnak, horčicu, kečup a korenie. Premiešame a pridávame solamyl, podľa potreby.

Masa by mala vyzerať asi takto. Nie veľmi riedka ale ani hustá. Premiešame a dáme do chladničky odležať 24 hodín. Ja som ho tam tentokrát mala 3 dni:-))) Ale musím povedať, že mu to len prospelo.
Mäsko pečieme na panvici s trochou oleja. Pokial sa vam trhaju alebo nedrzia pekne po kope, kludne pridajte este muku alebo solamyl. Kedysi som ho pekávala na panvici na lievance, ale kedže nemám teflónovu, trebalo tam viac oleja a tak ich teraz pečiem takto.
Sú fakt výborné, odporúčam! Dobrú chuť:-))))