Nepečená piškótová torta s tvarohom a pudingom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2-3 bal. piškóty, 1 tvaroh, 1 zl. klas + 3 dcl. mlieka + 1 vanilkový cukor, 1 vyšľahaná šľahačka, čokoláda na ozdobenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Táto tortička je veľmi lahodná a podobná tej, ktorú robievam z piškót a kyslej smotany.
Takže: uvaríme si puding zo zlatého klasu, mlieka a cukru. Necháme vychladnúť. Zatiaľ si vymiešame šľahačku (ja som urobila práškovú). Tvaroh (ak je hrudkovitý) vymiešame do hladka s cukrom (podľa chuti). Keď puding vychladne, vmiešame tvaroh a opatrne šľahačku. A potom už len vrstvíme. Piškoty (ja som pokropila uvarenou kávou bez kofeinu, aby boli šťavnatejšie) a na piškóty krém. Takto opakujeme niekoľko vrstiev a na vrch postrúhame čokoládu, poprípade polejeme čoko polevou. Dáme do chladničky, aspoň na niekoľko hodín, najlepšie do druhého dňa a potom papkáme.
Je to fajné a rýchle, no nabudúce skúsim do stredu pridať aj nejaké ovocie.