Indikatory posluchania



Postup sa budem snazit vysvetlit pri obrazkoch :-) Je to vsak velmi-velmi jednoduche :-)) Vymysleli sme taketo hlavicky, s ktorymi sa udeje maly zazrak, avsak iba v tom pripade, ak budu moje dcerky posluchat. Vtedy mozu hlavicky poliat a hlavickam narastu vlasky, ktore je mozne strihat, upravovat a pod. Ked sa u nas neposlucha, hlavicky napit nedostanu... zatial sa u nas poslucha a rasia prve vlasky :-D



Zo starej, nie vsak deravej pancuchy odstrihneme spicku aj sed tak, aby sme ziskali dlhy tunel.


Na miesto, kde je priblizne koleno - nasypeme semienka - bud travy, pazitky, zeruchy... Jednoducho nieco, co mame po ruke...


Postupne doplnime do pancuchy piliny - doporucujem preosiat, aby boli jemne. Davame vsak pozor, aby semienka zostali na jednom mieste, aby po nakliceni tvorili akoby vlasy na hlavicke. Ja som si pomohla dcerkinou lopatkou do piesku.


Po naplneni zaviazeme oba konce, prebytocnu pancuchu odstrihneme. Ja mam tento krok iba provizorny, lebo som si vybrala stahovaciu pancuchu, ktora velmi pruzila, zle sa to plnilo. Uzol bude akoby na spodku hlavicky.


Pripravime si tri mensie gumicky a povytiahnutim pancuchy s mensim mnozstvom pilin vytvorime nos a uska.


Dozdobime podla fantazie - efektne su aj take tie ocka, ktore som ja vsak nemala. Lepila som teda gombicky - pouzila som obycajny Chemopren. Okuliare som vytvorila z kancelarskych spiniek :-))) A z ciernej pancuchy vznikli krasni cernoskovia - ti su dnes v skolke.


A takto to vyzera za 6 dni posluchania :-)))