Víla - maska na karneval



Potrebujeme: Tričko (podľa farby aká sa páči vám – víla môže byť aj inej farby :o)) - Organzu, záclonu alebo tyl – ja som použila tyl, dobre sa mi s ním pracuje. Na ozdobenie – motýlikov, stuhy – z ktorých som urobila mašličky, alebo skúste umelé kvetiny, alebo urobené kvietky z látky a prišiť na sukničku. Je na vašej fantázii...Krídla – buď kúpite hotové, alebo si ich urobíte a taviacu pištoľ



Takto vyzerá zo zadu. Ako doplnky sme si urobili čelenku - kvietky sme si urobili z tylu a nalepili do jeho stredu korálku (návod na tento kvietok je už uložený na mmb) Taktiež sme si urobili kytičku do ruky - kvietky sme si urobili z papiera, tiež sme nalepili korálku (návod na tento kvietok je tiež už tu na mmb), urobený kvietok sme napichli na špáratko a popichali sme ich do polystyrenovej guli a obalili sme tylom a ozdobili pierkami.


Suknička - tyl si asi cm podhneme, aby sa nám nepáralo a "nazberkáme", nie veľmi husto. Robíme to tak dlho, pokiaľ našej princeznej neobíde bruško. Takto hotovú sukničku našijeme na spodok trička z vnútornej strany. (Dávajte pozor na dlžku, aby si po sukničke nestúpala, alebo aby nebola príliš krátka) Keď ju máme hotovú našijeme na ňu mašličky.


Rukáv - tyl si asi cm podhneme a prišijeme z vnútornej strany trička tak, ako je na obrázku. Taký otvorený rukáv spredu. Ozdobila som ho motýlikom a mašličkou... Doplnky: korálky na krk a ručičku. Maminky, nie je to ťažké, kľudne sa do toho pustite - teda ak sa vám to páči :o) Ak by ste niečo nevedeli, kľudne píšte rada pomôžem. Tak nech sa darí! Detičky budú mať určite radosť, aspoň takú veľkú akú mala tá moja :o)


Doplnky- kytička a čelenka