Sacherova torta
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 1 komentár
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (6.10.2013, 11:34)
recept by nebol?..mnam (Y)

ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (6.10.2013, 12:26)
receptov je vela, ale mne sa tento velmi osvedcil, torta nie je vysusena a je super-

7 zltkov, sneh zo 7 bielkov, 170 g masla, 170 g čokolády, 100 g cukru, 150 g hladkej múky, marhulovy dzem, poleva: 100 g cokolady a cukrovy sirup

maslo vyslahat s cukrom, a postupne prislahavat zltky, potom prislahame cokoladu (roztopenu v mikrovlnke) , primiesame muku s trochou kypriaceho prasku, primiesame vareskou tuhy sneh, dame do 24 cm formy papier na pecenie, naplnime cestom a pecieme na 150 stupnov, kym neostane skusobna spajdla sucha (dvierka na rure nechame cely cas pecenia trochu pootvorene (strcime tam varechu) po vychladnuti prerezeme na dve polovice a natrieme ohriatym marhulovym dzemom- polejeme polevou - poleva : uvarime si cukrovy sirup - nie vela, okolo 80 ml vody a lyzica krystaloveho cukru, ked vychladne zmiesame s rotopenou cokoladou na varenie a polejeme tortu

ODPOVEDAŤ