| Gabriela T. (nogate) ID 22107 (5.6.2010, 20:56) |
Maaťka a aký sa Ti podaril hustý ... ja nikdy nepoužívam želírovacie príravky ..iba ovocie a cukor ..rada by som vyskúšala
ODPOVEDAŤ |
| | Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.6.2010, 6:44) |
Gabika, ja nikde nepoužívam Gelfix - pri žiadnom džeme, iba dlho varím - a pridávam na konci varenia tú kys.citrónovú, kvoli pektínu /tá zároveň bráni kysnutiu a plesniam/, tak isto varila i moja babka i mamina a v pohodke .. a tento džemík je mooc chutnučký - iba technológiu varenia som tým pádom trošku upravovala
ODPOVEDAŤ |
| | | Gabriela T. (nogate) ID 22107 (7.6.2010, 18:32) |
Maťka ja dávam iba cukor a nikdy sa mi nepokazil žiaden Džem, som sa pýtala hlavne kôli tomu lebo rebarbora pustí dosť šťavy
ODPOVEDAŤ |
| | | | Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.6.2010, 12:16) |
v pohodke Gabika sa uvaril .. ten banán to zahustí, takže netreba sa báť, /i zhustol pekne/ ... mám z toho takú peknú marmeládu ... iba som ho dlhšie varila, a veď to už vieš
ODPOVEDAŤ |