Rebarborovo-banánový džem (ivetka001) ID 90150
od Ivetky .. - GENIÁLNY !!! /u nás bez gelfixu/ mal byť síce zelený - škoda, že nie je :(, mala som viacej do červena rebarboru
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 2 komentáre
Gabriela T. (nogate) ID 22107 (5.6.2010, 20:56)
(Y)Maaťka a aký sa Ti podaril hustý ... ja nikdy nepoužívam želírovacie príravky ..iba ovocie a cukor ..rada by som vyskúšala *-)

ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.6.2010, 6:44)
Gabika, ja nikde nepoužívam Gelfix - pri žiadnom džeme, iba dlho varím - a pridávam na konci varenia tú kys.citrónovú, kvoli pektínu /tá zároveň bráni kysnutiu a plesniam/, tak isto varila i moja babka i mamina a v pohodke :-) .. a tento džemík je mooc chutnučký - iba technológiu varenia som tým pádom trošku upravovala (Y)

ODPOVEDAŤ
Gabriela T. (nogate) ID 22107 (7.6.2010, 18:32)
Maťka ja dávam iba cukor a nikdy sa mi nepokazil žiaden Džem, som sa pýtala hlavne kôli tomu lebo rebarbora pustí dosť šťavy (L)

ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.6.2010, 12:16)
v pohodke Gabika sa uvaril .. ten banán to zahustí, takže netreba sa báť, /i zhustol pekne/ ... mám z toho takú peknú marmeládu ... iba som ho dlhšie varila, a veď to už vieš (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.6.2010, 12:06)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27715 - bez gelfixu, nerozmixovávalo som

ODPOVEDAŤ
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (5.6.2010, 14:46)
No teda, Martinka, s tou mašľou vyzerá úžasne !!!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F)

ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.6.2010, 19:38)
Ďakujem Ivetka (L) - ma nič normálnejšieho nenapadlo ako ukryť to víčko ako tá mašľa ,-) ,-) - ale džemík fajný (zajic) (zajic) (zajic)

ODPOVEDAŤ