jahodovo-rebarborový koláč s karamelom
podľa Martiny P. (maťa 74) Id 9033
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 3 komentáre
Zuzana K. (snowflake) ID 53894 (20.6.2009, 23:07)
ako je mozne, ze vam ten karamel ostal tak pekne na vrchu? *-) moj nasiakol ako keby do ovocia... (6) ale bola to mnamka riadna aj tak.. (zajic) len neviem kde som urobila chybu zase... :-(

ODPOVEDAŤ
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (21.6.2009, 13:15)
Zuzka, nedala som toľko rumu- ako bolo písané, len polovicu 50ml. Zdalo sa mi to veľa. Karamel potom nebol taký riedky, krásne stuhol. Veru mňamka to bola škoda, že už nie je 8o| (hello)

ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (snowflake) ID 53894 (21.6.2009, 21:17)
ahaaa.. no asi to bude tým :) ďakujem krásne.. ja som pol dňa čakala kým to ako tak stuhne a kým stihol stuhnúť, tak aj nasiakol do ovocia.. super, vyskúšam aj s menším množstvom rumu, nie že by to bolo zlé, len to nevyzeralo veľmi pekne (L)

ODPOVEDAŤ