. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 42 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>

TORTY

Lienka k MDD



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškota: 4 vajcia, 75g, skrobovej mučky, 200g cukru, 200g polohrubej muky, kora z jedneho citrona, 2 - 3 PL mlieka, 250 g masla, prasok do peciva, 2 vanilkové cukre. Krem: 250 ml slahacky, 1 stužovač šlahačky, 2 PL cukru. Poleva: 1 čokoláda na varenie( 100g), a 80 g cery Poleva: 200g prask. cukru, 3 PL citronovej štavy, 2 lentilky, toffife, červene potravinarske farbivo

POSTUP PRÍPRAVY

Cukor, maslo, vanilkový cukor, vymiešame pridame vajcia, koru z citronu, muku, skrobovú muku, 2 - 3 PL mlieka, dame pliect do okruhlej tortovej formy s priemerom 26 cm, pri teplote 175 C na 20 - 25 minut.
Krem: slahačku vymiešame so stužovacom a cukrom.
Poleva: 100g cokolada a 80g cery rozpustim nad parou
Poleva 2: cukor a citornovú stavu vymiešame

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Lambada z relácie Bez servítky



POTREBNÉ PRÍSADY

džem, 4 banány, 500 ml mlieka,1,5 Zlatého klasu, 1 žĺtok, 1 Hera, 25 dkg práškového cukru, 4 kyslé pochúťkové smotany, 4 kusy vanilkového cukru,1,5 balíčka detských piškót,3 dcl varenej zrnkovej kávy, Piškótové cesto:5 vajec, 25 dkg práškového cukru, 23 dkg polohrubej múky, pol balíčka prášku do pečiva, 5 lyžíc vlažnej vody

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept mám z relácie Bez servítky od Emilie Kleinovej. Je neskútočne dobrý, na plechu vám vela neostane.
Cesto:5 žĺtok vymiešame s práškovým cukrom, pridáme vodu, múku s práškom do pečiva, všetko spolu premiešame a nakoniec pridáme sneh z bielkov. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme. Upečené piškótové cesto natrieme džemom. Na džem naukladáme na kolieska nakrájané banány. Z mlieka, žĺtka a Zlatého klasu uvaríme krém, ktorý necháme vychladnúť. Práškový cukor s Herou vyšľaháme do peny, pridáme vychladnutý krém a zmiešame. Plnku natrieme na banány. Uvarenú vychladenú kávu precedíme, do nej namáčame piškóty a poukladáme na plnku. Pochúťkové smotany zmiešame s vanilkou a natrieme na piškóty. Koláč dáme do chladničky stuhnúť. Zdobíme podľa fantázie čokoládou, kakaom alebo grankom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 66 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (29) posledné: 4.2.2018, 13:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Prsia k narodkám



POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorový korpus, parízsky a vanilkový krem, podprda marcipán, potah marshmalov. Potrebné suroviny dolozím ak bude treba!

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 21.5.2013, 8:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Penová pre moje Zlatko!



POTREBNÉ PRÍSADY

xx Postup podla potreby dolozím

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta k 19-ke !



POTREBNÉ PRÍSADY

Krem vanilkový, mramorový korpus a marshmelový potah

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 9.1.2010, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohový zákusok s malinkami



POTREBNÉ PRÍSADY

2 šálky polohrubej múky 1 balíček kypriaceho prášku 1 šálku kryštálového cukru 2 vajcia 1/2 šálky oleja 1 šálku mlieka 1 PL kakaa Na krém: 2 hrudkovité tvarohy (á 250 g) 200 ml kyslej smotany 1 balíček vanilínového cukru 80 g práškového cukru 250 ml smotany na šľahanie 1 balíček práškovej želatiny 50 ml studeného mlieka 300 až 350 g malín + na ozdobenie strúhanú čokoládu na ozdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

Preosiatu múku s kypriacim práškom zmiešame s cuk­rom. Pridáme vajcia, olej a mlieko. Cesto krátko vyšľaháme a polovicu cesta nalejeme na plech vyložený papierom na pečenie.

V troške vody rozmiešame kakao, vmiešame ho do zvyšku cesta a nalejeme na svetlé cesto. V predhriatej rúre pečieme 20 až 25 minút pri teplote 180 °C.

Pripravíme krém: Tvaroh, kyslú smotanu, vanilínový a práškový cukor spolu vymiešame a do hmoty zľahka za­pra­cujeme vyšľahanú smotanu. Želatínu rozpustíme v mlieku a vmiešame ju do krému.

Na vychladnutý zákusok naukladáme umyté odkvapkané maliny. Zákusok potrieme krémom, ozdobíme strúhanou čokoládou a malinami. Necháme v chlade aspoň do druhého dňa.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 8.1.2010, 17:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Skvelé čokoládové rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškota: 1 hrnček cukru, 2 hrnčeky polohrubej muky, 1 prášok do pečiva, 3 vajcia, 1 hrnček mlieka a 1/2 hrnčeka oleja. Krém: 2 čokoládové pudinky, 1/2 l mlieka, 2 pol. lyžice kakaa na pečenie, 2 kocky tvarohu, cukor, kokos na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko na piškotu zmiechame, nalejeme na vymastený a vysypaný vysoký plech a v predhriatej rure pečeme na 180°C a necháme vychladnut. Krém: z pudinku, kakaa a mlieka uvaríme pudink a necháme vychladnut, primiechame tvarohy a šlahačom vyšlaháme hladký krém, ktorý natreme na piškotu a posypeme kokosom. Tento recept mám z ceského minibazáru, je skvelý tak sa chcem s vami podelit

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Mramorová bábovka



POTREBNÉ PRÍSADY

Čo potrebujeme: 3 vajcia, 120 g masla, 240 g práškového cukru, 120 ml mlieka, 240 g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok do pečiva, 15 g kakaa, 2 PL mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky, maslo a práškový cukor vymiešame. Prilejeme mlieko, pridáme polohrubú múku, prášok do pečiva a vmiešame z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Cesto rozdelíme na dve polovice. Do jednej polovice primiešame preosiate kakao s 2 PL mlieka. Bábovkovú formu vymastíme, vysypeme a lyžicou striedavo vkladáme do formy bledé a tmavé cesto. Naplnenú formu pečieme v stredne vyhriatej rúre asi 60 minút

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.5.2010, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Krídelká v marináde



POTREBNÉ PRÍSADY

8 kuracích krídel Na marinádu: 2 vajcia 4 PL sójovej omáčky 1 PL kečupu 1/2 PL plnotučnej horčice 2 strúčiky cesnaku štipku mletého muškátového orieška 1 KL nového korenia 2 PL oleja 2 ČL sušeného rozmarínu 2 PL oleja soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie krídla umyjeme, osušíme papierovým obrúskom a trocha osolíme.

Vo väčšej mise vidličkou dobre rozšľaháme vajcia, sójovú omáčku, kečup, horčicu, roztlačený cesnak, štipku muškátového orieška, nové a mleté korenie podľa chuti. Do pripravenej marinády vložíme kuracie krídla, premiešame a necháme aspoň 6 hodín, najlepšie však cez noc, odstáť.

Rúru vyhrejeme na 200 °C. Zapekaciu misu vymastíme olejom a vložíme do nej odležané krídla aj s marinádou tak, aby sa krídla neprekrývali. Posypeme sušeným rozmarínom, prikryjeme alobalom a vo vyhriatej rúre pečieme 40 minút. Potom misu odokryjeme, teplotu zvýšime na 220 °C a pečieme ešte asi 10 až 15 minút na chrumkavo. Podávame s chlebom a kyslými uhorkami alebo s dusenou ryžou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Japonské rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 24 dkg práškového cukru, 4 žĺtka, 8 PL vody, 24 dkg polohrubej múky, pol balíka prášku do pečiva a sneh do 4 bielkov. Krém: 6 PL cukru, 2 PL hrubej múky, 4 žĺtky, 1/2 litra mlieka, uvaríme na hustý krém. Poleva: 4 bielka, l2dkg cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Na upečené cesto naukladáme marhule, zalejeme horúcim krémom naň rozotrieme sneh a dáme zapiecť do mierne teplej rúry.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 20.8.2009, 17:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 42 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu