končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |
TORTY |
Valentínske srdcePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Klasicky korpus z 3 vajec v pidi forme srdiecka, plnka je z jemneho tvarohu, vyslahanej slahacky a zelatiny s pouzitim cucoriedok ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 8.12.2010, 14:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Úžasné reznePOTREBNÉ PRÍSADY Rezne z brav. mäsa (v povodnom recepte je teľacie) 2 cibule pokrajané na kolieska 2 strúčiky cesnaku na kolieska čierne korenie guľky petržlenová vňať posekaná citrónová šťava, soľ POSTUP PRÍPRAVY Takže potrebujem na ne teľacie alebo morčacie mäso do tenúčka vyklepané (také 3-4 mm sú ideálne), ak sa dá tak aj na veľkosť celého taniera, ďalej cibuľu na kolieska pokrájanú, petržlenovú vňať, celé čierne korenie a posekaný cesnak. Každý vyklepaný rezník pekne osolím, položím na tanier a poukladám naň pár koliesok cibule, trocha cesnaku, guľôčky čierneho korenia a lístky vňate. Ak sa žiada chuť mäsa ešte vylepšiť, tak každý rezeň treba poliať lyžičkou zmesi citrónovej šťavy a - ako inak - bieleho vína. Rezne kladiem na seba na tesno a cez noc nechám stáť v chladničke. Pred obalením sa všetky ingrediencie z mäsa vyberú. Rezne obalím v hladkej múke zmiešanej z lyžičkou podrveného bieleho korenia, ďalej vo vajíčkach rozšľahaných so smotanou a napokon v strúhanke. Vysmážajú sa pomaličky v horúcom oleji alebo na masti Všetky tie suroviny im dodávajú fakt úžasnú chuť, o akej obyčajné rezne ani nechyrovali. Musíte ich vyskúšať! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 19.9.2012, 19:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
LasagnePOTREBNÉ PRÍSADY 500g mleteho masa, sol, pepr, oregano, konzerva sampionov, kecup, rajcinova stava, cibula, olej, mala mrkva pokrajana na kococky besamel: 1/2l mlieka, 2 vrchovate PL hl.muky, 5dkg masla, 1 trojuholik syra, sol, biely pepr 3-4 surove platy lasagni POSTUP PRÍPRAVY Na oleji do sklovita oprazime cibulku, pidame masko, ochutime koreninami, pridame mrkvicku pokrajanu na kocky, podlejeme trochou vody a dusime cca 15 min. Pridame pokrajane sampiony (niekedy davam aj malu konzervu kukuricky) rajcinovu stavu a trochu kecupu. Nechame spolu prevriet. Medzi tym si v malej rajnicke pripravime z uvedenych surovin besamelovu omacku (treba ju prisolit, aby malo jedlo dobru chut) V zapekacej miske striedame plat lasagni (surovy) na to navrstvime masovu omacku a polejeme besamelom. Vrstvy striedame, az kym neminieme vsetky suroviny. Vrchna vrstva by mala byt masova... Ak chceme, pozeme to posypat parmezanom a pri teplovzdusnej rure to zapekame na 180°C cca 35 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
pivko pre synovcaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY je to zrolovana rolada v strede s bananom a s varenym kremom, potiahnuta z marsmalow hmoty ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 2.12.2010, 13:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MarlenkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dakujem za inspiraciu Evke A. (evka.a) ID 35030. marlenka bola vynikajuca ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Vianočné koláčikyPOTREBNÉ PRÍSADY Nahodou som sa na FB dostala k takemuto fantastickemu odkazu... a pozrite si co som nasla... minimalne 100 vsakovakych receptov na vianocne cukrovinky... uz mam asi 5 favoritov, ktore upeciem rodinke... BABY, VYBERAJTE!!! POSTUP PRÍPRAVY http://www.cukrovi.kvalitne.cz/ukazka_mych_vyrobku2.htm ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) KOMENTÁRE (40) posledné: 15.12.2011, 21:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mechico fazula podla DusickaPOTREBNÉ PRÍSADY 20 dkg oravskej slaniny nakrajanaej na jemne pruzky, 500 g kuracich prs nakrajanych na jemne pruzky, 2 konzervy Mexico Bonduelle v rajcinovej chilli stave, 1 konzerva cervenej fazule (nalev vyliat), trochu kecupu, cibulove kolieska a mlete chilli na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Na oleji opraz pokrajanu slaninku ( chvilku, ani nie do sklovita) pridaj jemne posolene masko a dus domakka. Vlej konzervy s fazulou a kecupom a prehrej vsetko. Na tanieri ozdob cibulou pokrajanou na kolieska a podla chuti posyp s chilli. Podavame s makkym chlebikom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
losos v marinadePOTREBNÉ PRÍSADY 6 kuskov lososa\r\nmarinada: 150ml oleja, 1cl soli, 2 cl horcice, 2 cl kecupu, 1/2 cl Garam masala (ja pouzivam kari)1/2 cl cili korenia, 1/2 cl pepru, 1cl mletej papriky, 3 struciky cesnaku POSTUP PRÍPRAVY vsetky suroviny do marinady dobre vymiesame, lososa umyjeme a pomocou stetecky natrieme marinadou z kazdej strany. poukladame na vymasteny pekac (plech)a vo vyhriatej rure pecieme maximalne 10 min. podavame s anglickou zeleninkou a zemiakmi... chuti delikatne...\r\ntepl. rura 185´C, elektr.rura 195´C 10 minut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 21.12.2010, 0:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |