. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

dana t. (danulatenko) ID 96133
.
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.5.2009
Naposledy: 19.12.2023 18:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 8
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8)

TORTY

Valentínske srdce


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Klasicky korpus z 3 vajec v pidi forme srdiecka, plnka je z jemneho tvarohu, vyslahanej slahacky a zelatiny s pouzitim cucoriedok

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.12.2010, 14:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Úžasné rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

Rezne z brav. mäsa (v povodnom recepte je teľacie) 2 cibule pokrajané na kolieska 2 strúčiky cesnaku na kolieska čierne korenie guľky petržlenová vňať posekaná citrónová šťava, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Takže potrebujem na ne teľacie alebo morčacie mäso do tenúčka vyklepané (také 3-4 mm sú ideálne), ak sa dá tak aj na veľkosť celého taniera, ďalej cibuľu na kolieska pokrájanú, petržlenovú vňať, celé čierne korenie a posekaný cesnak. Každý vyklepaný rezník pekne osolím, položím na tanier a poukladám naň pár koliesok cibule, trocha cesnaku, guľôčky čierneho korenia a lístky vňate. Ak sa žiada chuť mäsa ešte vylepšiť, tak každý rezeň treba poliať lyžičkou zmesi citrónovej šťavy a - ako inak - bieleho vína. Rezne kladiem na seba na tesno a cez noc nechám stáť v chladničke. Pred obalením sa všetky ingrediencie z mäsa vyberú. Rezne obalím v hladkej múke zmiešanej z lyžičkou podrveného bieleho korenia, ďalej vo vajíčkach rozšľahaných so smotanou a napokon v strúhanke. Vysmážajú sa pomaličky v horúcom oleji alebo na masti
Všetky tie suroviny im dodávajú fakt úžasnú chuť, o akej obyčajné rezne ani nechyrovali. Musíte ich vyskúšať!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 19.9.2012, 19:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Lasagne



POTREBNÉ PRÍSADY

500g mleteho masa, sol, pepr, oregano, konzerva sampionov, kecup, rajcinova stava, cibula, olej, mala mrkva pokrajana na kococky besamel: 1/2l mlieka, 2 vrchovate PL hl.muky, 5dkg masla, 1 trojuholik syra, sol, biely pepr 3-4 surove platy lasagni

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji do sklovita oprazime cibulku, pidame masko, ochutime koreninami, pridame mrkvicku pokrajanu na kocky, podlejeme trochou vody a dusime cca 15 min. Pridame pokrajane sampiony (niekedy davam aj malu konzervu kukuricky) rajcinovu stavu a trochu kecupu. Nechame spolu prevriet.
Medzi tym si v malej rajnicke pripravime z uvedenych surovin besamelovu omacku (treba ju prisolit, aby malo jedlo dobru chut)
V zapekacej miske striedame plat lasagni (surovy) na to navrstvime masovu omacku a polejeme besamelom. Vrstvy striedame, az kym neminieme vsetky suroviny. Vrchna vrstva by mala byt masova... Ak chceme, pozeme to posypat parmezanom a pri teplovzdusnej rure to zapekame na 180°C cca 35 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

pivko pre synovca


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

je to zrolovana rolada v strede s bananom a s varenym kremom, potiahnuta z marsmalow hmoty

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 2.12.2010, 13:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Marlenka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

dakujem za inspiraciu Evke A. (evka.a) ID 35030. marlenka bola vynikajuca

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Vianočné koláčiky



POTREBNÉ PRÍSADY

Nahodou som sa na FB dostala k takemuto fantastickemu odkazu... a pozrite si co som nasla... minimalne 100 vsakovakych receptov na vianocne cukrovinky... uz mam asi 5 favoritov, ktore upeciem rodinke... BABY, VYBERAJTE!!!

POSTUP PRÍPRAVY

http://www.cukrovi.kvalitne.cz/ukazka_mych_vyrobku2.htm

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (40) posledné: 15.12.2011, 21:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Mechico fazula podla Dusicka



POTREBNÉ PRÍSADY

20 dkg oravskej slaniny nakrajanaej na jemne pruzky, 500 g kuracich prs nakrajanych na jemne pruzky, 2 konzervy Mexico Bonduelle v rajcinovej chilli stave, 1 konzerva cervenej fazule (nalev vyliat), trochu kecupu, cibulove kolieska a mlete chilli na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji opraz pokrajanu slaninku ( chvilku, ani nie do sklovita) pridaj jemne posolene masko a dus domakka. Vlej konzervy s fazulou a kecupom a prehrej vsetko. Na tanieri ozdob cibulou pokrajanou na kolieska a podla chuti posyp s chilli. Podavame s makkym chlebikom

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

losos v marinade



POTREBNÉ PRÍSADY

6 kuskov lososa\r\nmarinada: 150ml oleja, 1cl soli, 2 cl horcice, 2 cl kecupu, 1/2 cl Garam masala (ja pouzivam kari)1/2 cl cili korenia, 1/2 cl pepru, 1cl mletej papriky, 3 struciky cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

vsetky suroviny do marinady dobre vymiesame, lososa umyjeme a pomocou stetecky natrieme marinadou z kazdej strany. poukladame na vymasteny pekac (plech)a vo vyhriatej rure pecieme maximalne 10 min. podavame s anglickou zeleninkou a zemiakmi... chuti delikatne...\r\ntepl. rura 185´C, elektr.rura 195´C 10 minut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 21.12.2010, 0:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu