. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Katarina R. (Katuska88) ID 66820
Marta Rádayová
.
mimibazar.sk/katuska88
Oblasť: Lučenec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.11.2008
Naposledy: 29.4.2019 11:38
Aktualizácia: 10.6.2018 9:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
34798072
HODNOTENIE 289
RODINNÉ FOTOGRAFIE 88
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

MÚČNIKY, POHÁRE

Crème brûlée s jahodami



POTREBNÉ PRÍSADY

250 ml smotana sladká 33 %, 3 ks - žltka 45 g - cukor jemný kryštalovy 1 ks - vanilkový struk na posypanie - cukor jemny krystalovy bledohnedy

POSTUP PRÍPRAVY

V hrnci zohrejeme sladku smotanu so strukom. DO druhej misky dáme zltka a cukor, vymiešame. Ked sa smotana zacina varit, tak ju odstavime z ohna. Pomaličky primiešavame do zltkov, pozor aby sa nespravila praženica. Ked je to premiesane, nalejeme do formičiek. Na povrchu nesmu byt bublinky, odstranime ich. Zapekacie misky dame do rury, na 2/3 musia byt ponorene v horucej vode, pozor aby sa voda nedostala do kremu. Dame na 120 stupnov do rury cca 40 minut podla toho ako Vam zhusne. Vyberieme, vychladime posypeme cukrom. Ja som ich dala nachvilku pod gril kym cukor stvrdol. Podavame vychladene. \r\nSpravila som k nim este jahodovu polevu - cukor vymiesany s jahodami.\r\nDobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 15.2.2016, 10:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tvarohová torta s lesným ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 5 vajec, 5 lyžíc praškového cukru, 2 kávové lyžičky prášku do pečiva, 2 lyžice oleja, 5 lyžíc polohrubej múky, 2 lyžice kakaa Plnka: 2 ks hladký tvaroh, 1 velké maslo, 100 g práškový cukor Ovocie: lesné ovocie podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

zltky si vymiešame s cukrom, pridáme múku, prášok do pečiva a olej, vymiešame. Potom pridáme kakao, vymiešame, nakoniec pridáme vymiešané bielka a jemne zamiešame. Dáme do formy a pečieme na 180 stupňov cca 20 minút.

Medzi tým si vymiešame tvaroh s cukrom a maslom na jemný krém. Po vychladnutí korpusu dáme krém a ovocie a necháme v chladničke stuhnút. Nakoniec som ešte pre chuť nastrúhala čokoládu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 1.6.2014, 14:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Juhoslovanský koláč s bryndzou



POTREBNÉ PRÍSADY

400 ml mlieko / vlažné do kvásku, 40 g droždie, 600 g polohrubá múka, 3 pl cukor, 4 čl soľ, 1 dcl olej Plnka:jedno veľké maslo, bryndza, Sezam na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Z mlieka, trocha cukru a droždia si urobíme kvások, dáme do na teplé miesto. Potom si zmiešame všetky suroviny a vypracujeme cesto. Cesto zakryjeme a dáme na teplé miesto kysnúť asi 50 minút.

Medzi tým si roztopíme maslo v mikrovlnke ale stači par sekúnd len, a zmiešame maslo s bryndzou.

Keď nám cesto vykysne, rozdelíme ho na 3 časti. Vyvaľkáme natrieme plnkou, zvinieme do rolky, natrieme žltkom a posypeme sezamom. Krájame na trojuholníky a dáme piecť na 180 stupňov cca 20 -25 minút.
Vyberieme a môžme papať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.12.2012, 6:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Jablkové muffinky :)



POTREBNÉ PRÍSADY

Na cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček práškového cukru, 2 lyžice kryštálového cukru, 1 prášok do pečiva, 1 hrnček mlieka, pol hrnčeka oleja, 2 vajíčka. 2 jablká Prísady: čokoláda, nutella, ovocie kto aké má rad :)

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky sypké suroviny zmiešame v jednej miske a v druhej vymiešame tekuté suroviny, keď sú vymiešané pridáme do sypkých surovín a vymiešame na hladké cestíčko. Medzi tým si očistíme a nastúhame jablká ktoré pridáme do cesta a jemne zamiešame.
Cesto dáme na maffinkový plech vyložený košíčkami a na vrch cesta posypeme čokoládou. Ja som ako plnku dávala nuttelu a jahodový džem.
Pečieme zhruba 20 minút na 190 stupňoch.
Vyberieme a šup do papania :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 5.2.2017, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Super lievance :)



POTREBNÉ PRÍSADY

0,5 l mlieka, 2 vajíčka, 300 g hladká múka, škorica, 1 vanilkový cukor, 120 g práškový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Z mlieka, múky, cukru, škorice a žltka si urobíme hladké cestíčko, z bielok si vyšľaháme tuhý sneh ktorý postupne zamiešame do cesta.
Dáme si rozohriať panvicu na lievance, ( ja ju ešte nemám tak som robila na klasickej) a lievance opekáme zhruba 3 minutky z každej strany.
Podávame s lekrvárom, nugetou, ja som robila karamelizovane banany a na to som dala šlahačku a posypala grankom.
A mnamka je zachvíľku hotová.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 24.2.2012, 12:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Môj prvý pokus o Hello Kitty muffiny :)


PRO INSPIRACI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (10) posledné: 25.6.2011, 2:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu