. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Klaudia R. (kladika) ID 65067
.
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.10.2008
Naposledy: 16.11.2020 13:42
Aktualizácia: 23.12.2010 20:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 41
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 91
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 91 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Ovocný nepečený koláčik



POTREBNÉ PRÍSADY

350g nastruhanych jablk, 1 banan, stava z polovicky citrona, 2,5 dl vody, 50g hnedeho cukru, 1 cokoladovy puding, 1 vanilkovy cukor, 1 balik piskot

POSTUP PRÍPRAVY

Do hrnca dame jablka, hnedy cukor a podlejeme polovickou mnozstva vody. Dusime 10 minut. Pridame citronovu stavu, popuceny banan a pudingovy prasok rozmiesany vo zvysku vody. Miesame do zhustnutia a odstavime. Malicky pekacik, alebo mini tortovu formu vystelieme alobalom, a ako prvu dame jablkovu vrstvu- to bude vrch kolacika, a striedame s vrstvami piskot- mne vysli 3 jablkove a 3 piskotove. Skoncime teda piskotami a kolacik dame stuhnut, ja som to mala asi za 2 hodiny. Vyklopime, stiahneme alobal a - dobrota je na svete

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.11.2012, 12:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Kolienka s tvarohom (a jablkami)



POTREBNÉ PRÍSADY

Na 1 osobu: 100g celozrnnych kolienok Cessi, 30g masla, 2-3PL praskoveho cukru, 125g hrudkoviteho tvarohu, pripadne pol jablcka

POSTUP PRÍPRAVY

Bola som prekvapena, ked som nasla v kucharskej knizke tento recept- myslela som ze na kolienkach s tvarohom nieje co pokazit- ale ked som si ich pripravila podla tohto receptu, tak som zistila, ze kolienka s tvarohom mozu byt Fantasticke! ... troska iny postup, a chut je ina...
Takze kolienka si uvarime v osolenej vode, scedime. Maslo roztopime v hrnci a pridame k nemu kolienka- a spolu poopekame aspon pol minutky. Potom pridame cukor, opat poopekame pol minutky anakoniec tvaroh, ten tiez poopekame pol minuty. Tu mozme skoncit a papat, alebo ak chcete zmenu, tak k odstavenym kolienkam takto pripravenym pridajte polovicu nastruhaneho jablcka- to je specialita mojej tety. Dobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (10) posledné: 25.5.2013, 13:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Špagety s tofu a kukuricou



POTREBNÉ PRÍSADY

Spagety Cessi celozrnne- na 1 osobu cca 100g, 50g udeneho tofu, olivovy olej, poriadna hrst mrazenej kukurice, kecup Snico, tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

Spagety si uvarime. Tofu nakrajame na kocky, opecieme na olivovom oleji, kukuricu hodime na par sekund do vriacej vody a scedime. Tofu a kukuricu zmiesame s uvarenymi spagetami, dame na tanier, postriekame kecupom, posypeme nastruhanym syrom.....jednoduchy, az primitivny postup- ale ta chut je MNAM

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 18.11.2010, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

DOKONALÝ BANÁNOVÝ KOKTAIL



POTREBNÉ PRÍSADY

1 mensi banan, polovicku cokoladoveho jogurtu, 1CL vanilk. cukru, 2CL citron. stavy, mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

fotit sa mi nechce, ale kto miluje koktaily tak ako ja....vyskusajte, je uzasny.... do vysokej nadoby s odmerkou nakrajame banan, pridame jogurt- uz som skusala aj marhulovy, jahodovy- a vsetky boli supeer, cukor a stavu z citrona- tu urcite nevynechajte, koktailik bude uzasne sviezi- a mlieka tolko, aby ste ho doliali do 350ml a ponornym mixerom zmixujeme. NAZDRAVIE mnam mnam mnam....akurat dopijam a idem si spravit dalsi :-)))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 11.9.2016, 17:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Sójové kocky so šampiňónmi



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie sojovych kociek- ja pouzivam Alfa Bio, 200g sampinonov, 1 kysla smotana, 1PL hladkej muky, 1PL sojovej omacky, vegeta, 1 por, 1dl mlieka, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Sojove kocky zalejeme vriacou vodou, pridame 1CL vegety, 1/2 CL soli, 1PL sojovej omacky, 1/2CL korenia, a varime 20 min. , scedime.
asi 15cm kusok poru nakrajame na rezance a opecieme na oleji. Pridame scedene sojove kocky, sampinony pokrajane na kusky, opecieme, posolime a pokorenime a podlejeme trochou vody, Dusime asi 10-15 minut. Zatial si dame varit cestoviny ako prilohu, a v miske si zmiesame mlieko s mukou, pridame smotanu, dobre zmiesame a vylejeme ku kockam. Pridame sojovu omacku a povarime este 5-10 minut.Ak treba, dochutime vegetou. Podavame s cestovinou

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Švajčiarska tekvicová polievka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 cibula, olej, kusok tekvice Hokkaido ( moze byt aj hocijaka ina), 3 mrkvy, 1/2 mensieho zeleru, voda, vegeta, Kari korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Tekvicu, mrkvu a zeler nakrajame na kocky. Na oleji spenime cibulku pokrajanu nadrobno, pridame zeleninu, opecieme a podlejeme trochou vody. Pridame vegetu a kari korenie- asi 1CL , a dusime asi 15-20 minut. Potom polievku odstavime, zmixujeme ponornym mixerom a zriedime vodou podla potreby, aby vznikla kremova polievka. Ak treba, este dosolime vegetou, nechame prevriet a - hotovo....je krasna oranzova a chuti uzasne

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 12.11.2010, 19:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Krehučký závin s makovo-jablkovo-slivkovou plnkou



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesticko je podla skveleho receptiku podla Janicek, a plnku som vymyslela dnes, pretoze my sme makoviiii.... Takze CESTO: 150g hladkej muky, 100g celozrnnej psenicnej muky ( alebo grahamovej, spaldovej ), 80g praskoveho cukru, 100g masla ( ja som dala mix maslo a Helia), 1 vajko, 3-4PL mlieka, troska sody bicarbony PLNKA: 140g mleteho maku, 5PL mlieka, 2PL oleja, 1PL lekvaru, hrast hrozienok, 70g praskoveho cukru, 1 postruhane jablko, 130g nadrobno pokrajanych sliviek ( 2velke)

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny na cesto zmiesime a dame do chladnicky na hodinku. Plnku pripravime zmiesanim vsetkych surovin. Cesto rozdelime na polovice a vyvalkame nie prilis natenko- treba podsypavat hl. mukou, dostredu dame plnku, kraje cez nu prehneme a prelozime aj zhora aj zdola, potrieme vajickom ( ja lenivec lenivy som nepotrela) popichame vidlickou ( ani to sa mi nechcelo) a dame piect na 180st. na asi 15-20 minut.

Celozrnna muka doda tomuto zavinu uzasnu chut- cesto ma trocha akoby orechovu vonu a chut, ak sa toho bojite, vobec sa nemusite- ten kto odmieta celozrnnu muku jest, vobec si nevsimne ze sa v zavine nachadza- bude sa len oblizovat a chvalit, aky je dobry....a tymto chcem aj urobit Janickinmu zavinu reklamu- orechovo jablkovemu- skuste, neolutujete!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (14) posledné: 1.3.2011, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Pizza- cesto z pizzerie



POTREBNÉ PRÍSADY

1PL olivoveho oleja, 240ml vody, 1.5CL soli, 480g hl. muky, 1/4 kocky drozdia

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto dohladka vymiesime- najlepsie v pekarni, lebo je dost tuhe, nechame vykysnut. Tato davka je na 2 velke plechy. Cesto treba vyvalkat natenulinko, oblozit a hned dat piect- uz nenechat kysnut. Ja som piekla zo 1/4 davky cesta, ostatne mam v sacku v chladnicke- vydrzi niekolko dni. Cesto je vynikajuce, najlepsie ake som kedy jedla

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 213 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (67) posledné: 10.1.2017, 14:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Makaróny po sicílsky



POTREBNÉ PRÍSADY

makarony, alebo spagety ci ine cestoviny Omacka pre 2 osoby: 400g paradajok- mozu byt aj z konzervy, bazalka, sol, ml. korenie, 300g baklazanov ( 1 mensi), 2-3str. cesnaku, petrzl. vnat, 1PL solcanky

POSTUP PRÍPRAVY

Baklazan nakrajame na kocky, posolime a nechame postat pol hodiny- tento krok urcite nevynechavajte, bez nasolenia a postatia baklazany niesu take chutne. Paradajky sparime, osupeme a nakrajame ( ja to robievam aj so supkou). Na oleji spenime na platky nakrajany cesnak, pridame baklazany a paradajky, bazalku, vnat, korenie a solcanku a dusime 15 minut. Podla potreby podlejeme trochou vody. Uvarene cestoviny zmiesame s omackou a na tanieri posypeme parmezanom, alebo obyc. tvrdym syrom. Dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 31.7.2010, 20:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Pestrý fazuľový guľáš za 30 minút



POTREBNÉ PRÍSADY

3PL oliv. oleja, 2 cibule pokrajane na kolieska, 1 zelena paprika pokrajana na rezance, 1 konzerva krajanych paradajok, 2PL ml. sladkej papriky, 1 konzerva cervenej fazule, 1 konzerva bielej fazule, 1 konzerva cicera, 5 str. cesnaku, majoran, drv. rasca, sol, solcanka, cilli papricka

POSTUP PRÍPRAVY

Recept od dr. Bukovskeho, milimetrik som ho upravila- a receptik opat nesklamal, moj masozravy manzel bol nadseny... postup je obrazkovy:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 30.6.2010, 7:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 91 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu