. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Veronika H. (bonifac) ID 64036
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.10.2008
Naposledy: 26.6.2023 18:06
Aktualizácia: 16.4.2011 22:24
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 46
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 46 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Extra čokoládové muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

na 12 kusov potrebujeme: 250 g hladkej múky, 85 g kryštálového cukru, 25 g kakaa, 2 lyžičky prášku do pečiva, 1/2 lyžičky sódy bikarbóny, 85 g nasekanej horkej čokolády, 85 g mliečnej čokolády, 85 g bielej čokolády, 2 vajcia, 85 g roztopeného masla, 220 ml mlieka (alebo kyslej smotany prípadne jogurtu a trocha mlieka)

POSTUP PRÍPRAVY

1. V miskách si zmiešame zvlášť suché a zvlášť mokré suroviny. Sypkú zmes potom pridáme k mokrej a poriadne premiešame. Potom pridáme nasekanú čokoládu a zľahka premiešame.

2. Zmesou naplníme košíčky (asi do 2/3) a dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Pečieme 20- 25 minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 8.5.2018, 14:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Sud s vínom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

rumovo-čokoládová plnka, poťahová hmota K2 + modelovacia čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 2.4.2014, 20:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Pomarančové osvieženie



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 5 vajec, 5 lyžíc práškového cukru, 5 lyžíc polohrubej múky, 3 lyžice horúcej vody, lyžica oleja, polovicu balíčka kypriaceho prášku, oranžové potravinárske farbivo, džem, pomarančový džús plnka: 200 g masla, 100 g práškového cukru, 100 ml mlieka, 100 ml pomarančového džúsu, 2 lyžice hladkej múky, 1 žĺtok, pomarančová aróma, pomarančová kôra poleva: citrónová poleva v prášku, oranžové potravinárske farbivo

POSTUP PRÍPRAVY

1. Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme horúcu vodu a olej, pridáme múku s kypriacim práškom a na záver zľahka primiešame sneh z bielkov.

2.Cesto vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie. Pečieme 12-15 minút pri 160 stupňoch. Upečený plát cesta rozdelíme na 3 pláty.

3. Kým sa pečie korpus, pripravíme si plnku. Zmäknuté maslo s cukrom si vymiešame do hladka. Nad parou si uvaríme kašu z mlieka a múky, pridáme džús a po odstavení necháme chvíľku vychladiť a pridáme žĺtky. Miešame kým sa hmota nespojí.

4. Vychladenú hmotu potom pridáme k maslovej plnke, pridáme pomarančovú kôru a arómu a poriadne vymiešame.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 1.4.2013, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohové prekvapenie



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 4 vajcia,4 lyžice polohrubej múky,4 lyžice práškového cukru,3 lyžice kakaa,1 lyžica oleja,3 lyžice horúcej vody,pol balíčka prášku do pečiva..... plnka č. 1: 400 g mäkkého jemného tvarohu, 200 g masla, 100 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 1/2 práškovej šľahačky, 1/2 želatínového stužovača, citrónová kôra... plnka č.2: 200-250 g čerstvých jahôd, cukor podľa chuti, 1/2 želatínového stužovača

POSTUP PRÍPRAVY

Vymiešame žĺtka s cukrom, pridáme horúcu vodu, olej a kakao. Pridáme múku s kypriacim práškom a na záver pridáme sneh z bielkov. Dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme 12-15 minút pri 160 stupňoch. Po upečení zrolujeme, zabalíme do utierky a necháme vychladiť.

Tvaroh zmiešame so zmäknutým maslom a cukrom. Pridáme citrónovú kôru a vyšľahanú šľahačku. Na záver pridáme stužovač, ktorý sme si pripravili podľa návodu (celý stužovač na 100ml vody). Plnku necháme vychladiť.

Časť plnky a niekoľko jahôd si odložíme na záverečné potretie rolády a ozdobenie.

K jahodám pridáme cukor a varíme kým sa nám cukor nerozpustí. Pridáme stužovač a rovnako necháme vychladiť.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 19.4.2013, 14:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

RAINBOW kokosová roláda...pečená



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 4 vajcia,4 lyžice polohrubej múky,4 lyžice práškového cukru,1 lyžica oleja,3 lyžice horúcej vody,pol balíčka prášku do pečiva, potravinárske farbivo, plnka: 250 masla,100 g práškového cukru, kokos, 1/2 práškovej šľahačky

POSTUP PRÍPRAVY

Táto veselá roláda poteší nie len oči ale aj chuťové poháriky. Je jednoduchá, rýchla a chutná a zvládne ju každý.

*Vajíčka zmiešame s cukrom, pridáme horúcu vodu, olej a vymiešame do peny. Pridáme múku, kypriaci prášok a sneh z bielkov. Cesto rozdelíme do 6 misiek a pridáme do každej potravinárske farbivo a dôkladne premiešame. Farebné cesto postupne nanášame pomocou vrecúška na zdobenie na plech pokrytý papierom na pečenie. Pečieme pri 160 stupňoch 12- 15 minút. Ešte teplé cesto zrolujeme a zabalíme do utierky.

*Medzitým si pripravíme plnku. Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom, pridáme kokos a vyšľahanú šľahačku v prášku. Miešame kým sa všetko nespojí a nevznikne nám jemný krém.

*Odložíme si malú časť plnky na potretie rolády a zvyšok nanesieme na plát cesta a zrolujeme. Roláda potrieme plnkou a obalíme v kokose. Dáme stuhnúť a podávame.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (20) posledné: 21.7.2013, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Farfalle so špenátom a šampiňónmi



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g cestovín, 200 g šampiňónov, 100 g špenátu, olej, 1 cibuľa, strúčik cesnaku, bazalka, hladká múka, voda/mlieko, soľ a korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Tento rýchly a jednoduchý recept bude chutiť každému milovníkovi cestovín. A ak nemáme dostatok času pokojne môžeme použiť mrazený špenát a prípravu tak ešte urýchliť.

Do osolenej vody si dáme variť cestoviny. Cibuľu nakrájame na malé kocky a opražíme ju na oleji. Pridáme cesnak a nakrájané šampiňóny. Necháme podusiť asi 8 minút, zasypeme hladkou múkou, premiešame a pomaly pridáme vodu alebo mlieko aby sa nám vytvorila omáčka. Počkáme kým omáčka zhustne a pridáme nasekaný špenát , bazalku a dochutíme soľou a korením a povaríme ešte niekoľko minút. Pridáme uvarené cestoviny, premiešame s omáčkou a môžme podávať. Na tanieri môžme dochutiť pridaním strúhaného syra.
Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Záhrada


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

piškóta, ananásová plnka, poťahová hmota K2

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 23.3.2013, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Kabelka so psíkom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

piškóta, čokoládová plnka, poťahová hmota K2

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 16.3.2013, 19:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta pre dvoch...kravata a kabelka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

piškóta, čokoládová plnka, poťahovacia hmota- Pasta Dama

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Bayern Mníchov


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

piškóta, čokoládo-orechovo-rumová náplň, poťahovacia hmota K2

POSTUP PRÍPRAVY

.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 15.3.2013, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 46 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu