. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Antonia M. (antonia4b) ID 36720
mimibazar.sk/antonia4b
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.2.2008
Naposledy: 22.3.2013 13:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 18
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 18 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Fašírky z ovsených vločiek



POTREBNÉ PRÍSADY

½ l vody, 1PL vegety, korenie, majorán, ½ l ovsených vločiek, 5-6 strúčikov cesnaku, 15dkg strúhaného syra, 3 vajcia,

POSTUP PRÍPRAVY

Vodu, vegetu, korenie a majorán prevaríme, pridáme vločky, cesnak. Do vychladnutého dáme syr a vajcia. Robíme fašírky a vyprážame v oleji. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Knedlík – hrnčekový



POTREBNÉ PRÍSADY

1 hrnček vody alebo mlieka, hr. múka, soľ, 2 vajcia, 1 žemľa, 1 ČL prášku do pečiva, tuk na vymastenie hrnčekov

POSTUP PRÍPRAVY

Z mlieka, múky a soli vypracujeme riedke cesto a necháme postáť 1 hodinu. Pridáme žĺtka, pokrájanú žemľu, prášok do pečiva a sneh z bielkov. 4 porcelánové hrnčeky vymastíme a naplníme do ¾ zmesou. Varíme 20 minút v zakrytom hrnci. Do hrnca dáme toľko vody, aby sa nenabrala do hrnčekov. Uvarené vyklopíme a krájame na kolieska.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Krovky



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg kryšt. cukru, ½ l mlieka, 1 vanil. cukor, 1salko, 1stužený tuk

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko, okrem tuku, spolu varíme 1 a ½ hod. Potom pridáme stužený tuk a varíme ešte 15 minút. Masu vylejeme na vymastený plech a po vychladnutí krájame na kocky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 11.10.2012, 17:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Slané keksy



POTREBNÉ PRÍSADY

35dkg hl. špec. múky, 25 dkg smetolu (palmarín), 6PL šľahačkovej smotany, soľ,

POSTUP PRÍPRAVY

Zo surovín vypracujeme cesto, formičkami vykrajujeme keksy. Potrieme rozšľahaným žĺtkom a dáme do vyhriatej rúry upiecť doružova.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Pečená zemiaková kaša



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg zemiakov, 100g masla, 4 vajcia, mlieko, 100g tvrdého syra, paprika, soľ,

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky očistíme, umyjeme, nakrájame a dáme uvariť do osolenej vody. Keď zmäknú, scedíme ich, roztlačíme, pridáme maslo a horúce mlieko. Vypracujeme hladkú kašu. Ohňovzdornú nádobu vymastíme, vložíme do nej kašu a urobíme priehlbinky. do priehlbiniek rozbijeme po 1 vajci, vrch posypeme syrom, červenou paprikou a dáme do rúry zapiecť doružova.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Rafaelo



POTREBNÉ PRÍSADY

20 dkg pr. cukru, 20dkg sušeného mlieka, 15dkg kokosu, 1 HERA, 1dcl teplej vody, 4ks veľkých tortových oblátok,

POSTUP PRÍPRAVY

Oblátky rozmrvíme, pridáme vodu, cukor, HERU, sušené mlieko. Všetko spolu pomiešame a formujeme guľky. Obalíme ich v kokose (alebo v granku) a dáme do papierových košíčkov.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Papriková nátierka



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg červenej papriky (kápie), 1kg zelenej paradajok (papriky), 1kg cibule, 1 deko/ zeko, 1dcl oleja, 1dcl octu, 10dkg cukru, 3-ť ks feferóniek podľa chuti,

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu zomelieme, varíme pol hodiny, dáme do fliaš a sterilizujeme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.12.2008, 7:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Kel plnený mletým mäsom



POTREBNÉ PRÍSADY

1 stredne veľký kel, 250g hovädzieho mäsa, 150g bravčového mäsa, 1 cibuľa, 80g ryže, mleté nové a čierne korenie, 3 strúčiky cesnaku, 30g údenej slaniny, olej, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Z kelu odstránime vrchné listy, umyjeme a sparíme vo vriacej vode. Mäso umyjeme, pokrájame a zomelieme. Pridáme cibuľu pokrájanú na drobno, pretlačený cesnak, udusenú ryžu, majorán, osolíme, okoreníme, a premiešame. Na vychladnutom keli rozvinieme listy, srdiečko vyberieme a postupne medzi listy vkladáme plnku a listy pritláčame. Nakoniec previažme niťou. Na pekáči rozškvaríme slaninu pokrájanú na kocky, vložíme kel, podlejem horúcou vodou, prikryjeme a vo vyhriatej rúre pečieme dve hodiny.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Moravský bravčový rezeň



POTREBNÉ PRÍSADY

400g bravčového stehna, 50g slaniny, 80g šunky (salámy), 2 vajcia, soľ, 1,5 dcl oleja, Cestíčko: 1 vajce, troška mlieka, 50g hl. múky

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso umyjeme a cez vlákna pokrájame na rezne. Osolíme a slabo rozklepeme do šírky. Slaninu pokrájame na kocky, rozpustíme, pridáme na drobné kocky pokrájanú šunku, opražíme, zalejeme rozšľahaným vajcom a miešame do stuhnutia. Touto plnkou potrieme pripravené rezne, preložíme cez seba a okraje zopneme špáradlami. Z vajca, mlieka, múky a soli si pripravíme cestíčko, do ktorého namáčame pripravené rezne. Vyprážame v rozpálenom oleji. Podávame s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovým šalátom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčová roláda s hráškom



POTREBNÉ PRÍSADY

800g bravčového stehna, soľ, mleté čierne korenie, horčica, 80g prerastenej údenej slaniny nakrájanej na plátky, 100g šunky na plátky, olej, 3 vajcia, 100g mrazeného hrášku, grilovacie korenie, 2dcl zeleninového vývaru

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso umyjeme, osušíme, niekoľkokrát narežeme a vyklepeme na plát. Posolíme, okoreníme, potrieme horčicou, obložíme tenkými plátkami slaniny a šunky. Vajcia rozšľaháme so soľou, na rozohriatom oleji urobíme riedku praženicu, vmiešame hrášok a natrieme na pripravené mäso. Zvinieme do rolády, previažeme niťou a na rozohriatom oleji opražíme zo všetkých strán. Podlejeme horúcim vývarom, prikryjeme a 50 minút pečieme vo vyhriatej rúre. V troche oleja rozmiešame grilovacie korenie, roládu odokryjeme, potrieme korením a upečieme do ružova. Necháme vychladnúť, nakrájame na plátky a podávame s čerstvou zeleninou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 18 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu