končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
irsky chliebPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej muky,250g spaldovej múky,lyzicka cukru,soli a sódy bikarbony,400g kyslej smotany. POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmiesame a dame do zapekacej misy s peciacim papierom.posypeme mukou .dáme piecť na 190stupnov 40minut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
najlepsie bochnickyPOTREBNÉ PRÍSADY 700g hladkej muky,1kocka drozdie,lyžica cukru,lyžica soli,lyžica rasce,4male uvarene zemiaky,1.5 lyzice bravcovej masti a asi 5.5 dcl vody POSTUP PRÍPRAVY pripravime si kvasok z cukru,droždia teplej vody asi 1.5dcl a lyzice muky.Medzitým dame do misy ostatne ingrediencie a postruhane zemiaky,pridame kvasok a vymesime cesto.nechame kysnut 1.5hodiny.potom si cesto rozdelime a vytvarujeme bochnicky.mne ich vyslo 16 a dame na plech vysypany len mukou.Narezeme kazdy na vrchu do kriza a posypeme rascou,solou alebo syrom.pečieme na 200stupnov cca 20minut.pred pecenim potrieme slanou vodou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 15.1.2015, 10:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Svedske gulicky podla mna v paradajkovej omackePOTREBNÉ PRÍSADY Mlete masko,vajicko,cesnak,olej,sol,cierne korenie, masox,cukor,hladka mukacibula,struhanka a paradajkovy pretlak POSTUP PRÍPRAVY Gulicky:Mlete masko,ja som dala hovedzie,spojime s vajickom,troskou oleja,soli,korenia a struhanky.premiesame a spravime male gulicky,ktore dame piect do rury na peciacom papieri pri 200 stupnoch priblizne na 30minut.Medzitym dame do hrnca olej a jednu pokrajanu cibulku,opecieme do sklovita a pridame muku hladku na zahustenie,tak dve lyzice a prilejeme dva paradajkove pretlaky,dolejeme vodou.Pridame,cukor,korenie sol a jeden masox,prevarime a rozmixujeme na hladko.Nakoniec vlozime upecene gulicky do omacky a podavame s knedlou,dobru chut:-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
moja prvotinaPOTREBNÉ PRÍSADY piskotovy korpus,karamelova a vanilkova plnka POSTUP PRÍPRAVY upecieme si korpus.rozdelime na tri casti,prva plnka karamelova,druha vanilkova a vrch karamelova.ako poleva je potahovana hmota z marshalow.slimaciky robila starsia dcerka,myslim,ze sa jej na prvy krat podarili,bola pysna,ze moze pomoct pri sestrinejj torticke ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
rizotko pre alergikovPOTREBNÉ PRÍSADY ryza,uvarene masko,porik pokial nie je preukazana alergia,uvarena mrkvicka,karfiol a cuketa. POSTUP PRÍPRAVY na troske olivoveho oleja podusime porik,pridame masko a zeleninku,zalejeme vyvarom ,v ktorom sme si predtym varili masko a zeleninku.povarime a odstavime,nechame pod pokrievkou dojst.na konci postruham syrom a mala Emka moze zacat papat ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |