Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 ks pretlačeného strúčiku cesnaku, 1 ks cibule nakrájanej na drobné kocky, 2 ks sterilizovanej uhorky nakrájanej na drobné kocky (postrúhanej), 150 g pohánky (napr. Lagris Podravka), 50 g zmäknutého masla, 1 polievková lyžica horčice, 2 polievkové lyžice nasekanej čerstvej petžlenovej vňate, soľ.
POSTUP PRÍPRAVY
Pohánku vysypeme do vriacej osolenej vody, necháme zovrieť a odstavíme. Asi po 30 minútach scedíme a necháme odkvapkať. K scedenej pohánke pridáme maslo, horčicu, cesnak, cibuľu, petržlenovú vňať a uhorku. Všetko poriadne premiešame a dochutíme soľou. Hotovú nátierku podávame s pečivom podľa vášho výberu.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (1) posledné: 5.10.2016, 10:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |